LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİLER USTALARLA BULUŞUYOR

05.02.2020 - 10:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜ ÖĞRENCİLER USTALARLA BULUŞUYOR

Gölcük Belediyesi unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan sanatlarımızla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, “Öğrenciler Ustalarla Buluşuyor” etkinliği Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek.

ETKİNLİĞE 4 OKULDAN ÖĞRENCİLER KATILACAK   Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğiyle hayata geçecek etkinliğe; İhsaniye Anadolu Lisesi, Gölcük Farabi Sağlık Meslek Lisesi, Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden öğrenciler katılacak.   EĞİTİMLER ÜÇ AYRI BRANŞTA, DÖRT GÜN SÜRECEK   Bu önemli sanat etkinliği için Kültür ve Turizm Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı unvanı bulunan sanatçılar ilçemize gelecek. 11 Şubat Salı Günü Taş Baskı ve Oyma Ustası Yasemin Ertaştan, 12-13 Şubat Çarşamba ve Perşembe günleri Kırkyama Ustası Sükeyne Tulan, 14 Şubat Cuma günü ise Çarpana ve Kilim Dokuma Ustası Ebru Deniz unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan bu önemli sanatları öğrencilere öğretecek ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacak. Tüm eğitim etkinlikleri saat 09.30 – 15.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca öğrencilere katıldıkları branşta sertifika da verilecek.  
Gölcük Belediyesi unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan sanatlarımızla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, “Öğrenciler Ustalarla Buluşuyor” etkinliği Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek.

ETKİNLİĞE 4 OKULDAN ÖĞRENCİLER KATILACAK

 

Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğiyle hayata geçecek etkinliğe; İhsaniye Anadolu Lisesi, Gölcük Farabi Sağlık Meslek Lisesi, Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi ve Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden öğrenciler katılacak.

 

EĞİTİMLER ÜÇ AYRI BRANŞTA, DÖRT GÜN SÜRECEK

 

Bu önemli sanat etkinliği için Kültür ve Turizm Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı unvanı bulunan sanatçılar ilçemize gelecek. 11 Şubat Salı Günü Taş Baskı ve Oyma Ustası Yasemin Ertaştan, 12-13 Şubat Çarşamba ve Perşembe günleri Kırkyama Ustası Sükeyne Tulan, 14 Şubat Cuma günü ise Çarpana ve Kilim Dokuma Ustası Ebru Deniz unutulmaya yüz tutmuş, kültürel mirasımız olan bu önemli sanatları öğrencilere öğretecek ve gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayacak. Tüm eğitim etkinlikleri saat 09.30 – 15.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca öğrencilere katıldıkları branşta sertifika da verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.