LASTİK İŞ

GÖLCÜKLÜ ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE’NİN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK

08.02.2020 - 11:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜ ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE’NİN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 4 yıl önce, hain, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Bayram Özdere’nin ismi evinin de bulunduğu Donanma Mahallesi’nde parkta yaşayacak. Parkın açılışı pazartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 22 Ocak 2016 tarihinde, bölücü, hain terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Özel Harekât Polisi Bayram Özdere’nin ismi evininde bulunan Donanma Mahallesi’nde bulunan parkta yaşayacak.  PARKIN AÇILIŞI PAZARTESİ GÜNÜ 15.00’DA YAPILACAK Gölcük Belediye Meclisi’nde alınan karar neticesinde, Donanma Mahallesi’nde Öğretmenevinin hemen yanında bulunan parkta, Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerekli düzenleme ve yenileme çalışması tamamlandı. Şehit Bayram Özdere Parkı’nın açılışı ise Gölcük protokolünün, ailesi ve sevenlerinin katılacağı törenle, pazartesi günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek.  BAŞKAN SEZER TÜM GÖLCÜKLÜ HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Gölcük Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile aldığımız karar neticesinde, Donanma Mahallesi, Öğretmenevi yanında bulunan parkımızın adını, Şehit Bayram Özdere parkı olarak değiştirmiştik. Belediyemiz tarafından parkta yapılan yenileme ve düzenleme çalışması tamamlandı. Şehidimiz Bayram Özdere’nin ismini yaşatacak olan parkın açılışını, pazartesi günü saat 15.00’da yapacağız. Tüm Gölcüklü hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 4 yıl önce, hain, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Bayram Özdere’nin ismi evinin de bulunduğu Donanma Mahallesi’nde parkta yaşayacak. Parkın açılışı pazartesi günü saat 15.00’da yapılacak.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde, 22 Ocak 2016 tarihinde, bölücü, hain terör örgütü PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Özel Harekât Polisi Bayram Özdere’nin ismi evininde bulunan Donanma Mahallesi’nde bulunan parkta yaşayacak. 

PARKIN AÇILIŞI PAZARTESİ GÜNÜ 15.00’DA YAPILACAK

Gölcük Belediye Meclisi’nde alınan karar neticesinde, Donanma Mahallesi’nde Öğretmenevinin hemen yanında bulunan parkta, Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerekli düzenleme ve yenileme çalışması tamamlandı. Şehit Bayram Özdere Parkı’nın açılışı ise Gölcük protokolünün, ailesi ve sevenlerinin katılacağı törenle, pazartesi günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek. 

BAŞKAN SEZER TÜM GÖLCÜKLÜ HEMŞEHRİLERİNİ DAVET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Gölcük Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile aldığımız karar neticesinde, Donanma Mahallesi, Öğretmenevi yanında bulunan parkımızın adını, Şehit Bayram Özdere parkı olarak değiştirmiştik. Belediyemiz tarafından parkta yapılan yenileme ve düzenleme çalışması tamamlandı. Şehidimiz Bayram Özdere’nin ismini yaşatacak olan parkın açılışını, pazartesi günü saat 15.00’da yapacağız. Tüm Gölcüklü hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.