GÖLCÜKLÜ SERHAT DEĞİRMENDERE'DE

Spor 21.09.2017 - 11:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜ SERHAT DEĞİRMENDERE'DE

Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor, bu sezon adeta transfere doymadı. Yeşil-Siyahlılar son olarak, Gölcükspor U-19 takımı orta saha oyuncusu Serhat Şensoy'u renklerine bağladı

BU HAFTA KADRODA OLABİLİR Gölcükspor U-19 takımından aktarma yoluyla, Amatör Süper ekiplerimizden Değirmenderespor'a transfer olan, genç orta saha oyuncusu Serhat Şensoy, geçtiğimiz hafta oynanan sezonun ilk maçında Dilovası Belediyespor'a karşı, lisansı yetişmediği için kadroda yer almamıştı. Takımın maçını tribünden büyük bir heyecan içinde izleyen Serhat Şensoy, hocası Yaşar Çetindemir tarafından hazır görülmesi takdirde, bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan İlimtepe FK maçında, takımdaki yerini alabilecek. Bir dönem Kocaeli Birlikspor Altyapısında görev yapan Serhat Şensoy, kendine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirterek, arkadaşları ile birlikte Değirmenderespor'u BAL Ligine çıkartmak için mücadele vereceğini sözlerine ekledi. Değirmenderespor ligdeki 2. Maçını cumartesi günü Körfez Stadı'nda saat 15.00 da İlimtepe Futbol Kulübü ile yapacak. Temsilcimiz ligde oynadığı ilk maçta Diliskelesi Belediyespor'u 2-1 yenerek, sezona galibiyetle başlamıştı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Kocaeli Amatör Süper Lig B Grubundaki temsilcimiz Değirmenderespor, bu sezon adeta transfere doymadı. Yeşil-Siyahlılar son olarak, Gölcükspor U-19 takımı orta saha oyuncusu Serhat Şensoy'u renklerine bağladı

BU HAFTA KADRODA OLABİLİR
Gölcükspor U-19 takımından aktarma yoluyla, Amatör Süper ekiplerimizden Değirmenderespor'a transfer olan, genç orta saha oyuncusu Serhat Şensoy, geçtiğimiz hafta oynanan sezonun ilk maçında Dilovası Belediyespor'a karşı, lisansı yetişmediği için kadroda yer almamıştı. Takımın maçını tribünden büyük bir heyecan içinde izleyen Serhat Şensoy, hocası Yaşar Çetindemir tarafından hazır görülmesi takdirde, bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan İlimtepe FK maçında, takımdaki yerini alabilecek. Bir dönem Kocaeli Birlikspor Altyapısında görev yapan Serhat Şensoy, kendine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirterek, arkadaşları ile birlikte Değirmenderespor'u BAL Ligine çıkartmak için mücadele vereceğini sözlerine ekledi. Değirmenderespor ligdeki 2. Maçını cumartesi günü Körfez Stadı'nda saat 15.00 da İlimtepe Futbol Kulübü ile yapacak. Temsilcimiz ligde oynadığı ilk maçta Diliskelesi Belediyespor'u 2-1 yenerek, sezona galibiyetle başlamıştı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.