GÖLCÜKLÜ GENÇ KAZADA CAN VERDİ !

24.02.2015 - 16:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKLÜ GENÇ KAZADA CAN VERDİ !

Kartepe D-100 karayolu Köseköy ışıklar mevkiinde yol kenarındaki tabelaya çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 25 metre sürüklenen araçtaki 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken ağır yaralanan iki kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe D-100 karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan 35 HBR 15 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Köseköy ışıklara yaklaşık 100 metre kala yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonu tabelasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 25 metre sürüklenen otomobil taklalar atarak yan yola savruldu. Biri fırladı diğerleri sıkıştıKazada otomobilde bulunan Eşref Yamaner (25) oturduğu yerdeki camdan dışarı fırlarken Erman Kadir (30), Cengiz Kozluklu ve Feridun Odabaş ise bulunduğu yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından paramparça olan otomobilden güçlükle çıkartılan yaralılardan Eşref Yamaner ile Erman Kadir’in yapılan sağlık kontrollerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Otomobil hurda yığınına döndüKazada ağır yaralanan Feridun Odabaş ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, durumu iyi olan Cengiz Kozluklu ise İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Eşref Yamaner ile Erman Kadir’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Hurda yığınına dönen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Gece 02.30 sularında Kartepe Greenpark’ta eğlendikten sonra evlerine dönmek isterken kaza yaptıkları öğrenildi. 4 arkadaş da turizmciydi Kazada yaşamını yitiren Eşref Yamaner’in Welborn Otel’de şef garson olarak çalıştığı ve Gölcük Dumlupınar Mahallesinde ikamet eden SSK emeklisi İbrahim ile Gülşen Yamaner çiftinin 5 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Eşref Yamaner’in cenazesi bugün Bartın’da toprağa verilecek. Aynı kazada hayatını kaybeden Kırkkale’de oturan İhsan ile Sultan Erman çiftinin 2 çocuğundan biri olan Kadir Erman ise memleketi Kırıkkalede’de toprağa verilecek. Halen hastanede tedavileri devam eden yaralıların Kartepe Green Park Otel’de çalışan Cengiz Kozluklu ve Ferudun Odabaş’ın ise hayati tehlikelerinin halen devam ettiği öğrenildi.
Kartepe D-100 karayolu Köseköy ışıklar mevkiinde yol kenarındaki tabelaya çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 25 metre sürüklenen araçtaki 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken ağır yaralanan iki kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe D-100 karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İzmit istikametine gitmekte olan 35 HBR 15 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Köseköy ışıklara yaklaşık 100 metre kala yol kenarında bulunan akaryakıt istasyonu tabelasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 25 metre sürüklenen otomobil taklalar atarak yan yola savruldu.

Biri fırladı diğerleri sıkıştı
Kazada otomobilde bulunan Eşref Yamaner (25) oturduğu yerdeki camdan dışarı fırlarken Erman Kadir (30), Cengiz Kozluklu ve Feridun Odabaş ise bulunduğu yerde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından paramparça olan otomobilden güçlükle çıkartılan yaralılardan Eşref Yamaner ile Erman Kadir’in yapılan sağlık kontrollerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Otomobil hurda yığınına döndü
Kazada ağır yaralanan Feridun Odabaş ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, durumu iyi olan Cengiz Kozluklu ise İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Eşref Yamaner ile Erman Kadir’in cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Hurda yığınına dönen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Gece 02.30 sularında Kartepe Greenpark’ta eğlendikten sonra evlerine dönmek isterken kaza yaptıkları öğrenildi.

4 arkadaş da turizmciydi
Kazada yaşamını yitiren Eşref Yamaner’in Welborn Otel’de şef garson olarak çalıştığı ve Gölcük Dumlupınar Mahallesinde ikamet eden SSK emeklisi İbrahim ile Gülşen Yamaner çiftinin 5 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. Eşref Yamaner’in cenazesi bugün Bartın’da toprağa verilecek. Aynı kazada hayatını kaybeden Kırkkale’de oturan İhsan ile Sultan Erman çiftinin 2 çocuğundan biri olan Kadir Erman ise memleketi Kırıkkalede’de toprağa verilecek. Halen hastanede tedavileri devam eden yaralıların Kartepe Green Park Otel’de çalışan Cengiz Kozluklu ve Ferudun Odabaş’ın ise hayati tehlikelerinin halen devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.