LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKLÜLER HAT 710 VE 710S'DEN MEMNUN

Gündem 15.08.2019 - 11:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜLER HAT 710 VE 710S'DEN MEMNUN

Büyükşehir Belediyesi, hat 710 ve 710S numaralı seferleri ile Gölcük’ten İzmit’e aktarmasız ulaşım sağlayarak vatandaşları memnun etmeyi başarıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşım hizmetini aktarmasız olarak sağlayan hat 710 ve 710S seferleri İzmit – Gölcük arasında 61 kilometre yol yapıyor. Adeta köprü vazifesi gören hatlar iki ilçe arasındaki ulaşımı kolaylaştırıyor. Her gün 66 sefer yapan hat 710 ve 710S seferleri, bölge halkı tarafından sevilerek tercih ediliyor.   YOLCULAR MEMNUN Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen hatlar 710 ve 710S seferleri özellikle Saraylı, Şirinköy, Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve kalıcı konutlarında oturan vatandaşlar tarafından yoğun olarak tercih ediliyor. Bu otobüslerle İzmit’e aktarmasız olarak ulaşabilen Gölcüklü vatandaşlar, yetkililere bu otobüsten çok memnun olduklarını; yapılan hizmetin yerinde olduğunu belirtiyor.   AKTARMASIZ ULAŞIM UlaşımPark’ın hizmet sağladığı ilçelerden biri olan Gölcük’e aktarmasız ulaşım sağlayan hat 710 ve hat 710S seferleri ile vatandaşlar İzmit’e en hızlı ulaşımın sağlanmasından oldukça memnun. UlaşımPark kurulduğundan itibaren bu bölgeye hizmet sağlayan otobüsler, vatandaşları tam vaktinde gitmek istedikleri yere ulaştırıyor. Hatlar kurulmadan önce 2 aktarma ile İzmit’e ulaşan vatandaşlar, hat 710 ve 710S seferleriyle tek otobüsle İzmit’e ulaşım sağlıyor.
Büyükşehir Belediyesi, hat 710 ve 710S numaralı seferleri ile Gölcük’ten İzmit’e aktarmasız ulaşım sağlayarak vatandaşları memnun etmeyi başarıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşım hizmetini aktarmasız olarak sağlayan hat 710 ve 710S seferleri İzmit – Gölcük arasında 61 kilometre yol yapıyor. Adeta köprü vazifesi gören hatlar iki ilçe arasındaki ulaşımı kolaylaştırıyor. Her gün 66 sefer yapan hat 710 ve 710S seferleri, bölge halkı tarafından sevilerek tercih ediliyor.

 

YOLCULAR MEMNUN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi yürütülen hatlar 710 ve 710S seferleri özellikle Saraylı, Şirinköy, Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve kalıcı konutlarında oturan vatandaşlar tarafından yoğun olarak tercih ediliyor. Bu otobüslerle İzmit’e aktarmasız olarak ulaşabilen Gölcüklü vatandaşlar, yetkililere bu otobüsten çok memnun olduklarını; yapılan hizmetin yerinde olduğunu belirtiyor.

 

AKTARMASIZ ULAŞIM

UlaşımPark’ın hizmet sağladığı ilçelerden biri olan Gölcük’e aktarmasız ulaşım sağlayan hat 710 ve hat 710S seferleri ile vatandaşlar İzmit’e en hızlı ulaşımın sağlanmasından oldukça memnun. UlaşımPark kurulduğundan itibaren bu bölgeye hizmet sağlayan otobüsler, vatandaşları tam vaktinde gitmek istedikleri yere ulaştırıyor. Hatlar kurulmadan önce 2 aktarma ile İzmit’e ulaşan vatandaşlar, hat 710 ve 710S seferleriyle tek otobüsle İzmit’e ulaşım sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.