LASTİK İŞ

GÖLCÜKLÜLERDEN KASKF'YE TEŞEKKÜR

19.10.2018 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜLERDEN KASKF'YE TEŞEKKÜR

Antalya Side’de gerçekleşen dev organizasyon oldukça verimli geçerken Gölcük amatör spor Kulüpleri ortak bir açıklama yaparak Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Gölcük amatör spor kulüplerinin ortak açıklaması; Türkiye’de örneği olmayan bir organizasyon ile kulüpleri birleştiren kocaeli amatör spor kulüpleri Federasyonuna teşekkür ederiz. Amatör spora emek veren yüzlerce yöneticiyi ve emekçiyi bir araya toplamak, güzel bir ortamda ağırlamak ve değer verildiğini göstermek tek kelimeyle müthiş bir olay. Meyve veren ağaç taşlanır misali, kulüplerimize bir top almayı bırakın, bir koli su dahi almayan, spor sahalarının yanından geçmeyen, spora bir nebzede olsa hizmeti olmayanların söylemleri sadece basit bir hazımsızlık örneğidir. Buralara takılmamakla birlikte   onları önce spor sahalarına davet ediyor, gençlerin ellerinden tutmasını öneriyoruz.  Bu işler konuşmakla olmaz. Bizlere karşılıksız değer veren başta Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a özverili yöneticilere bu kusursuz organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Antalya Side’de gerçekleşen dev organizasyon oldukça verimli geçerken Gölcük amatör spor Kulüpleri ortak bir açıklama yaparak Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Gölcük amatör spor kulüplerinin ortak açıklaması;

Türkiye’de örneği olmayan bir organizasyon ile kulüpleri birleştiren kocaeli amatör spor kulüpleri Federasyonuna teşekkür ederiz. Amatör spora emek veren yüzlerce yöneticiyi ve emekçiyi bir araya toplamak, güzel bir ortamda ağırlamak ve değer verildiğini göstermek tek kelimeyle müthiş bir olay.

Meyve veren ağaç taşlanır misali, kulüplerimize bir top almayı bırakın, bir koli su dahi almayan, spor sahalarının yanından geçmeyen, spora bir nebzede olsa hizmeti olmayanların söylemleri sadece basit bir hazımsızlık örneğidir. Buralara takılmamakla birlikte   onları önce spor sahalarına davet ediyor, gençlerin ellerinden tutmasını öneriyoruz.  Bu işler konuşmakla olmaz. Bizlere karşılıksız değer veren başta Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a özverili yöneticilere bu kusursuz organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.