GÖLCÜKSPO'A PRİM MORALİ

Spor 21.12.2020 - 13:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPO'A PRİM MORALİ

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor haftalardır hasret kaldığı üç puana Yalovaspor karşısında Barış Şen'in attığı tek golle son verdi.

MORAL BULDULAR Gölcük Şehir Stadında oynanan Yalovaspor maçının ardından Kırmızı Siyahlı futbolcular galibiyet nedeni ile büyük sevinç yaşadı. Gölcükspor ikinci Başkanı Ahmet Arık maçın ardından yaptığı açıklamada ''Yalovaspor karşısında üç puan kazanan tüm futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Galibiyet sevinci yaşayan futbolcularımıza sponsorlarımız Aykanat Gıda İnşaat Limited şirket ortakları Dursun Keleş ve Ahmet Aykanat'a teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak futbolcularımıza 1000 TL ve sponsorlarımızın desteği ile 2000 TL ve toplamda 3000 TL vererek galibiyeti ödüllendirdik. İnşallah Cizre deplasmanında galibiyet sürdüreceklerine inandığımız futbolcularımıza yine hak ettikleri gibi süpriz bir prim ile ödüllendireceğiz'' dedi. ÇARŞAMBA CİZRE'YE GİDECEKLER Kırmızı Siyahlı ekip iki gün antrenmanın ardından Cizre deplasmanına gidecek olan temsilcimiz Sabiha Gökçen Havaalnından 11.40 uçağı ile Şırnak'a gidecek. Temsilcimiz Dicle Otel'de konaklayacak. Maçın ardından Kırmızı Siyahlılar Diyarbakır Havaalnından 22.35 uçağı ile İstanbul Havaalnına dönecek.  
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor haftalardır hasret kaldığı üç puana Yalovaspor karşısında Barış Şen'in attığı tek golle son verdi.

MORAL BULDULAR

Gölcük Şehir Stadında oynanan Yalovaspor maçının ardından Kırmızı Siyahlı futbolcular galibiyet nedeni ile büyük sevinç yaşadı. Gölcükspor ikinci Başkanı Ahmet Arık maçın ardından yaptığı açıklamada ''Yalovaspor karşısında üç puan kazanan tüm futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Galibiyet sevinci yaşayan futbolcularımıza sponsorlarımız Aykanat Gıda İnşaat Limited şirket ortakları Dursun Keleş ve Ahmet Aykanat'a teşekkür ediyoruz. Kulüp olarak futbolcularımıza 1000 TL ve sponsorlarımızın desteği ile 2000 TL ve toplamda 3000 TL vererek galibiyeti ödüllendirdik. İnşallah Cizre deplasmanında galibiyet sürdüreceklerine inandığımız futbolcularımıza yine hak ettikleri gibi süpriz bir prim ile ödüllendireceğiz'' dedi.

ÇARŞAMBA CİZRE'YE GİDECEKLER

Kırmızı Siyahlı ekip iki gün antrenmanın ardından Cizre deplasmanına gidecek olan temsilcimiz Sabiha Gökçen Havaalnından 11.40 uçağı ile Şırnak'a gidecek. Temsilcimiz Dicle Otel'de konaklayacak. Maçın ardından Kırmızı Siyahlılar Diyarbakır Havaalnından 22.35 uçağı ile İstanbul Havaalnına dönecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.