Gölcükspor’da hareketli günler yaşanıyor

Spor 15.07.2013 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor’da hareketli günler yaşanıyor

Gölcükspor yeni sezon çalışmalarını devam ediyor. Çalışmalar kapsamında takımın eksik bölgelerini tespit eden teknik direktör Metin Peken yönetimden bir santrafor ve bir de kaliteli stoper isim istedi.

ÖZGÜR İLE GÜÇLENDİLERYeni sezonda ilçemizi Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta temsil edecek olan Kırmızı Siyahlılar’da transferler tamamlanıyor. Son olarak İnegölspor’dan Özgür Mollamehmetoğlu’nu kadrosuna katan temsilcimiz kadrosunu daha da güçlendirdi.  Özgür geçtiğimiz sezon İnegölspor’da 2 gol atarken, orta sahadaki yüksek isabetli pas oranı ile dikkat çekiyor. ALTERNATİFLİ KADRO OLUŞTURULACAKTeknik direktör Metin Peken`in istekleri doğrultusunda takıma bir santrafor ve bir stopper daha kazandırmak için kolları sıvayan transfer komitesi, görüşmelerini sürdürüyor. Alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Peken`in isteklerini yerine getirmek isteyen yönetim kurulu ve transfer komitesi, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.  Bu sezon ki hedeflerini yüksek tutan yönetim işini şansa bırakmıyor. Takıma transfer edilen isimler yeni sezonda ligde kırmızı siyahlılara olan bakış açısını değiştirdi.
Gölcükspor yeni sezon çalışmalarını devam ediyor. Çalışmalar kapsamında takımın eksik bölgelerini tespit eden teknik direktör Metin Peken yönetimden bir santrafor ve bir de kaliteli stoper isim istedi.

ÖZGÜR İLE GÜÇLENDİLER
Yeni sezonda ilçemizi Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta temsil edecek olan Kırmızı Siyahlılar’da transferler tamamlanıyor. Son olarak İnegölspor’dan Özgür Mollamehmetoğlu’nu kadrosuna katan temsilcimiz kadrosunu daha da güçlendirdi.  Özgür geçtiğimiz sezon İnegölspor’da 2 gol atarken, orta sahadaki yüksek isabetli pas oranı ile dikkat çekiyor.

ALTERNATİFLİ KADRO OLUŞTURULACAK
Teknik direktör Metin Peken`in istekleri doğrultusunda takıma bir santrafor ve bir stopper daha kazandırmak için kolları sıvayan transfer komitesi, görüşmelerini sürdürüyor. Alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Peken`in isteklerini yerine getirmek isteyen yönetim kurulu ve transfer komitesi, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.  Bu sezon ki hedeflerini yüksek tutan yönetim işini şansa bırakmıyor. Takıma transfer edilen isimler yeni sezonda ligde kırmızı siyahlılara olan bakış açısını değiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.