LASTİK İŞ

Gölcükspor’un kaptanları umutlu konuştu

Spor 11.08.2013 - 20:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Gölcükspor’un kaptanları umutlu konuştu

Yaklaşık iki hafta Kartepe’de yeni sezona hazırlanan Gölcükspor, salı günü yaptığı son hazırlık maçıyla kampını bitirdi. Kampın son gününde ise takım kaptanı İbrahim Gürel ile Mehmet Öztonga basının karşısına geçerek kampı değerlendirdiler. Her iki futbolcu hedeflerinin şampiyonluk, en kötü Play-Off olduğunu söylediler, taraftardan destek istediler.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİPYONLUK, EN KÖTÜ PLAY-OFF” Takımda tam bir kolej havası görüntüsü  olduğuna değinen takım kaptanı İbrahim Gürel, “10 Temmuz’da başladığımız yeni sezon çalışmalarına bugün son verdik. Takımın durumunu iyi görüyorum,  tam bir kolej havası var. Genç ve tecrübeli isimler bir araya geldi,  artık yeni sezonu bekliyoruz. Hazırlık maçlarımız iyi geçti.  Geçen sezon taraftarlarımızı üzdük, bizim için de sıkıntılı geçti süreç ama yeni sezonda bu sıkıntılar olmayacak. Takım kaptanı olarak ben bunu söylüyorum. Alt yapıdan gelen futbolcular da iyi, Burak, Ahmet ve Oğulcan bu işten ekmek yer” dedi. Takımın her geçen gün daha iyi olacağını Gürel, “Ligin başlamasına az süre kaldı,  süreyi çok iyi değerlendirmek zorundayız.  Bu takım 34.hafta sonunda ya play-off’ta ya da şampiyon olmalı. Biz bunu çok istiyoruz. Bu arada Kocaelispor ile aynı grubu düşmemiz iyi olmadı ama yapacak bir şey yok. Dostluğun öne çıkacağı maçlar olacak.  Kocaelispor’un yeri de asla burası değil Süper Lig’dir” dedi. “KOCAELİSPOR’U BU HALE GETİRENLER UTANSIN” Gölcükspor’un diğer kaptanı  Mehmet Öztonga yaptığı değerlendirmede iyi bir ekip olduklarını ifade ederken aynı gruba düştükleri Kocaelispor için de önemli şeyler söyledi. Mehmet, “Çalışmaların Kartepe etabı da bitti. Burada hazırlık maçları oynadık,  takım olma yolunda ilerliyoruz. Takımda büyük küçük futbolcu ayrımı yok,  herkes eşit hep beraberiz. Zaten alt yapıdan gelen genç oyuncular da kendilerine kadroda yer bulmak için fazlasıyla çalışıyorlar. Lige kadar hazır hale gelip iyi bir sezon geçirmek durumundayız” dedi. Öztonga, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Kocaelispor’a rakip olduğunu belirterek, “Kocaelispor’un yeri asla burası değil. Türkiye’de söz sahibi olan bir kulüp şimdilerde nerelerde? Takımı bu hale getirenler utansın. Takıma sahip çıkılmadı bizlere sahip çıkılmadı. Kocaelispor bana göre Süper Lig takım olmalı. Yeni sezonda onlara da başarılar diliyorum” dedi. Gölcükspor’un kampı mangal partisiyle bitti Kartepe kampını salı günü noktalayan Gölcükspor’da son gün mangal partisi vardı.  Tüm futbolcuların ve teknik heyetin de katıldığı mangal partisinde kampın bitmesiyle keyifler yerindeydi. Kırmızı-Siyahlı ekibimizde kamp sonrasında takıma iki gün izin verildi. Bayramın ilk iki gününü izinli geçirecek olan takım cumartesi günü toplanıp çalışmalarını yeniden başlatacak. 
Yaklaşık iki hafta Kartepe’de yeni sezona hazırlanan Gölcükspor, salı günü yaptığı son hazırlık maçıyla kampını bitirdi. Kampın son gününde ise takım kaptanı İbrahim Gürel ile Mehmet Öztonga basının karşısına geçerek kampı değerlendirdiler. Her iki futbolcu hedeflerinin şampiyonluk, en kötü Play-Off olduğunu söylediler, taraftardan destek istediler.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİPYONLUK, EN KÖTÜ PLAY-OFF”

Takımda tam bir kolej havası görüntüsü  olduğuna değinen takım kaptanı İbrahim Gürel, “10 Temmuz’da başladığımız yeni sezon çalışmalarına bugün son verdik. Takımın durumunu iyi görüyorum,  tam bir kolej havası var. Genç ve tecrübeli isimler bir araya geldi,  artık yeni sezonu bekliyoruz. Hazırlık maçlarımız iyi geçti.  Geçen sezon taraftarlarımızı üzdük, bizim için de sıkıntılı geçti süreç ama yeni sezonda bu sıkıntılar olmayacak. Takım kaptanı olarak ben bunu söylüyorum. Alt yapıdan gelen futbolcular da iyi, Burak, Ahmet ve Oğulcan bu işten ekmek yer” dedi. Takımın her geçen gün daha iyi olacağını Gürel, “Ligin başlamasına az süre kaldı,  süreyi çok iyi değerlendirmek zorundayız.  Bu takım 34.hafta sonunda ya play-off’ta ya da şampiyon olmalı. Biz bunu çok istiyoruz. Bu arada Kocaelispor ile aynı grubu düşmemiz iyi olmadı ama yapacak bir şey yok. Dostluğun öne çıkacağı maçlar olacak.  Kocaelispor’un yeri de asla burası değil Süper Lig’dir” dedi.

“KOCAELİSPOR’U BU HALE GETİRENLER UTANSIN”

Gölcükspor’un diğer kaptanı  Mehmet Öztonga yaptığı değerlendirmede iyi bir ekip olduklarını ifade ederken aynı gruba düştükleri Kocaelispor için de önemli şeyler söyledi. Mehmet, “Çalışmaların Kartepe etabı da bitti. Burada hazırlık maçları oynadık,  takım olma yolunda ilerliyoruz. Takımda büyük küçük futbolcu ayrımı yok,  herkes eşit hep beraberiz. Zaten alt yapıdan gelen genç oyuncular da kendilerine kadroda yer bulmak için fazlasıyla çalışıyorlar. Lige kadar hazır hale gelip iyi bir sezon geçirmek durumundayız” dedi. Öztonga, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Kocaelispor’a rakip olduğunu belirterek, “Kocaelispor’un yeri asla burası değil. Türkiye’de söz sahibi olan bir kulüp şimdilerde nerelerde? Takımı bu hale getirenler utansın. Takıma sahip çıkılmadı bizlere sahip çıkılmadı. Kocaelispor bana göre Süper Lig takım olmalı. Yeni sezonda onlara da başarılar diliyorum” dedi.

Gölcükspor’un kampı mangal partisiyle bitti

Kartepe kampını salı günü noktalayan Gölcükspor’da son gün mangal partisi vardı.  Tüm futbolcuların ve teknik heyetin de katıldığı mangal partisinde kampın bitmesiyle keyifler yerindeydi. Kırmızı-Siyahlı ekibimizde kamp sonrasında takıma iki gün izin verildi. Bayramın ilk iki gününü izinli geçirecek olan takım cumartesi günü toplanıp çalışmalarını yeniden başlatacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.