LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR - BATMAN MAÇI İPTAL

Spor 16.02.2021 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR - BATMAN MAÇI İPTAL

Gölcükspor'un yarın ilçe stadında karşılaşacağı Batman Petrolspor maçı iptal edildi.

İki gündür yağan yoğun kar nedeni ile Gölcükspor-Batman Petrol maçının federasyon tarafından ileri bir tarihte oynanmasına karar verildi. POZİTİFLER TEK MAÇA ÇIKAMAYACAK Öte yandan, Gölcükspor da teknik direktör Adil Kuru ile birlikte 5 oyuncunun korona testinin pozitif çıkması ile yaşanan sorun, Batman maçının ertelenmesi ile biraz daha hafifledi.  Testi pozitif olarak çıkan teknik adam ve oyuncular yarınki maçın iptal edilemesi nedeni ile sadece İçel maçında oynamayacak. 
Gölcükspor'un yarın ilçe stadında karşılaşacağı Batman Petrolspor maçı iptal edildi.

İki gündür yağan yoğun kar nedeni ile Gölcükspor-Batman Petrol maçının federasyon tarafından ileri bir tarihte oynanmasına karar verildi.

POZİTİFLER TEK MAÇA ÇIKAMAYACAK

Öte yandan, Gölcükspor da teknik direktör Adil Kuru ile birlikte 5 oyuncunun korona testinin pozitif çıkması ile yaşanan sorun, Batman maçının ertelenmesi ile biraz daha hafifledi. 

Testi pozitif olarak çıkan teknik adam ve oyuncular yarınki maçın iptal edilemesi nedeni ile sadece İçel maçında oynamayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.