LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR - VANSPOR MAÇINDA GOLLER SON DAKİKADA GELDİ

Spor 11.03.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR - VANSPOR MAÇINDA GOLLER SON DAKİKADA GELDİ

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, dün evinde konuk ettiği Van Büyükşehir Beldiyespor ile 1-1 berabere kalarak, play-off yolunda büyük bir avantaj kaybetti. 90 dakikası heyecan ve gol pozisyonu ile dolu maçta Gölcükspor ve Vansporlu futbolcular adeta gol kaçırma yarışına girerken, 2 takımın kalecileri adeta kalelerinde devleştiler. Gölcükspor’un golünü 90. Dakikada Berke Bıyık atarken, Vanspor’un golü 90+5. Dakikada Serdar Yazıcı’nın kafasından geldi ve 2 takımda puanları paylaştı

Gölcükspor ile Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 26. Hafta maçında Şirinköy Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça 2 takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Maçı, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Servet Yenitürk ve Gölcük Van Derneği Başkanı Kenan Çelik, Şeref Tribününde beraber izlediler. Maç öncesi, Van Dernek Başkanı Çelik, 2 takım başkanlarına çiçek takdim ederek, başarı dileklerini sundu. Maçı yaklaşık 100 kadar Vanlı taraftar kitlesi izledi   Maça rakip Vanspor daha etlkili başladı ilk tehlikeli atağını 10. Dakikada Gökhan Ünal’ın kafasıyla yakaladı. Ancak bu dakikadan sonra Oktay Balcı adeta gol kaçırma yarışına girdi. Oktay, 30, 32 ve 45. Dakikalarda girdiği yüzde yüz 3 gol pozisyonundan yararlanamadı ve taraftarlarına saç baş yoldurttu. Kaptan Sedat’ın kullandığı bir frikik ise kalecinin 90’dan çıkarmasıyla sonuçsuz kaldı ve 4 net pozisyon bulduğumuz maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Maçın 2. Yarışana Van teknik direktörü Feyyaz Uçar 2 değişiklikle başladı ve maça da hızlı başladı. Yine çok önemli gol pozisyonları bulan Van, kalecimiz Sercan Yılmaz’ı geçemedi. Ancak, bu kez de Berke Bıyık gol kaçırma yarışına girdi. Berke, maçın 49, 84 ve 87. Dakikalarında yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Kaleci, Onuer Bilgin’i avlayamadı. Ancak, maçın 90. Dakikasında defanstan gelen uzun topla buluşan Berke, bu kez yerden sert bir vuruşla kaleci Onur’u avladı durumu 1-0 yaptı. Bu golden sonra, maçın hakemi maça 5 dakika uzatma ilave etti. Maçın 90+5. Dakikasında kalemizde yaşanan bir karambolde, arka direğe ortalanan topu Serdar Yazaıcı kafayla ağlara gönderdi ve durum 1-1 oldu ve bu golle maçta tamamlandı. Gölcükspor, ligin 27. Hafta maçında 17 Mart Cumartesi günü İzmir deplasmanında Tire 1922 Spor ile karşılaşacak.   GÖLCÜKSPOR: 1 – VAN BÜYÜKŞEHİR: 1   STAT: Gölcük Şirinköy Stadı  HAKEMLER: Erdem Mertoğlu **, Kenan Özcan **, Akın Karabacak ** GÖLCÜKSPOR:  Sercan Yılmaz ****, Furkan Sakı **, İbrahim Demirer ***, Onur Özcan ***, Selim Dedekoç **, Ahmet Kutluer * (Dk. 57 Ömer Faruk Boz *), Furkan Özyapı ** (Dk. 57 Cenk Cengiz *), Murat Can Koçak **, Sedat Cengiz ***, Oktay Balcı ** (Dk. 69 Emre Kart *), Berke Bıyık ****. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Onur Bilgin ****, Zekeriya Çakırca **, Emre Toptan **, Fahrettin Bıyıklı **, M. Serdar Yazıcı ***, Fatih Turan ** (Dk. 46 Serdar Cansu **), Haydar Deniz **, Mutlu İlengöz ***, Burak Yılmaz ** (Dk. 77 Tayfun Aydoğan *) ***, Gökhan Ünal ***, Ali Kuleli ** (Dk. 46 Emrah Tacir *). GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 90), M. Serdar Yazıcı (Dk. 90+5) SARI KARTLAR: İbrahim Demirer (Dk. 40), Berke Bıyık (Dk. 90), Fatih Turan (Dk. 39), Emrah Tacir (Dk. 76).  
TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, dün evinde konuk ettiği Van Büyükşehir Beldiyespor ile 1-1 berabere kalarak, play-off yolunda büyük bir avantaj kaybetti. 90 dakikası heyecan ve gol pozisyonu ile dolu maçta Gölcükspor ve Vansporlu futbolcular adeta gol kaçırma yarışına girerken, 2 takımın kalecileri adeta kalelerinde devleştiler. Gölcükspor’un golünü 90. Dakikada Berke Bıyık atarken, Vanspor’un golü 90+5. Dakikada Serdar Yazıcı’nın kafasından geldi ve 2 takımda puanları paylaştı

Gölcükspor ile Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 26. Hafta maçında Şirinköy Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça 2 takım taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Maçı, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Servet Yenitürk ve Gölcük Van Derneği Başkanı Kenan Çelik, Şeref Tribününde beraber izlediler. Maç öncesi, Van Dernek Başkanı Çelik, 2 takım başkanlarına çiçek takdim ederek, başarı dileklerini sundu. Maçı yaklaşık 100 kadar Vanlı taraftar kitlesi izledi  

Maça rakip Vanspor daha etlkili başladı ilk tehlikeli atağını 10. Dakikada Gökhan Ünal’ın kafasıyla yakaladı. Ancak bu dakikadan sonra Oktay Balcı adeta gol kaçırma yarışına girdi. Oktay, 30, 32 ve 45. Dakikalarda girdiği yüzde yüz 3 gol pozisyonundan yararlanamadı ve taraftarlarına saç baş yoldurttu. Kaptan Sedat’ın kullandığı bir frikik ise kalecinin 90’dan çıkarmasıyla sonuçsuz kaldı ve 4 net pozisyon bulduğumuz maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Maçın 2. Yarışana Van teknik direktörü Feyyaz Uçar 2 değişiklikle başladı ve maça da hızlı başladı. Yine çok önemli gol pozisyonları bulan Van, kalecimiz Sercan Yılmaz’ı geçemedi. Ancak, bu kez de Berke Bıyık gol kaçırma yarışına girdi. Berke, maçın 49, 84 ve 87. Dakikalarında yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Kaleci, Onuer Bilgin’i avlayamadı. Ancak, maçın 90. Dakikasında defanstan gelen uzun topla buluşan Berke, bu kez yerden sert bir vuruşla kaleci Onur’u avladı durumu 1-0 yaptı. Bu golden sonra, maçın hakemi maça 5 dakika uzatma ilave etti. Maçın 90+5. Dakikasında kalemizde yaşanan bir karambolde, arka direğe ortalanan topu Serdar Yazaıcı kafayla ağlara gönderdi ve durum 1-1 oldu ve bu golle maçta tamamlandı. Gölcükspor, ligin 27. Hafta maçında 17 Mart Cumartesi günü İzmir deplasmanında Tire 1922 Spor ile karşılaşacak.

 

GÖLCÜKSPOR: 1 – VAN BÜYÜKŞEHİR: 1

 

STAT: Gölcük Şirinköy Stadı 

HAKEMLER: Erdem Mertoğlu **, Kenan Özcan **, Akın Karabacak **

GÖLCÜKSPOR:  Sercan Yılmaz ****, Furkan Sakı **, İbrahim Demirer ***, Onur Özcan ***, Selim Dedekoç **, Ahmet Kutluer * (Dk. 57 Ömer Faruk Boz *), Furkan Özyapı ** (Dk. 57 Cenk Cengiz *), Murat Can Koçak **, Sedat Cengiz ***, Oktay Balcı ** (Dk. 69 Emre Kart *), Berke Bıyık ****.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Onur Bilgin ****, Zekeriya Çakırca **, Emre Toptan **, Fahrettin Bıyıklı **, M. Serdar Yazıcı ***, Fatih Turan ** (Dk. 46 Serdar Cansu **), Haydar Deniz **, Mutlu İlengöz ***, Burak Yılmaz ** (Dk. 77 Tayfun Aydoğan *) ***, Gökhan Ünal ***, Ali Kuleli ** (Dk. 46 Emrah Tacir *).

GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 90), M. Serdar Yazıcı (Dk. 90+5)

SARI KARTLAR: İbrahim Demirer (Dk. 40), Berke Bıyık (Dk. 90), Fatih Turan (Dk. 39), Emrah Tacir (Dk. 76).

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.