GÖLCÜKSPOR -KOCAELİSPOR DERBİSİ BUGÜN!

Spor 08.09.2018 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR -KOCAELİSPOR DERBİSİ BUGÜN!

“Hiç amatör lige düşmeyen” unvanlı tek profesyonel takımımız Gölcükspor ile, Süper Lig efsanesi Kocaelispor, 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk derbisine, bugün 2.hafta maçında çıkıyor.

“Hiç amatör lige düşmeyen” unvanlı tek profesyonel takımımız Gölcükspor ile, Süper Lig efsanesi Kocaelispor, 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk derbisine, bugün 2.hafta maçında çıkıyor. Futbolseverler akın akın Şirinköy’deki Gölcük Şehir Stadı’na gidiyor. Maç 16.30’da başlayacak, hakem İstanbullu öğretmen Aykut Sergin. Geniş güvenlik önlemleri alındı. Kocaelispor taraftarı vapurla topluca Gölcük’e akın edecek. GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI… Lige Diyarbekir deplasmanında 2-1’lik yenilgiyle başlayan kardeş Gölcükspor ile, yeni stadında 20 bin kişi önünde muhteşem bir şov sergileyip, Fatsa Belediye’yi 2-0 yenerek başlayan lider Kocaelispor, dev derbide kozlarını paylaşacak. Maça ilgi çok yoğun. Gerek İzmit merkezinde, gerekse Gölcük merkez ve stat çevresinde çok geniş güvenlik önlemleri alındı. Her iki ekibimizin yönetimi ve taraftar grupları, sık sık toplantılar yaparak, maçın rahat izlenmesi için karşılıklı sözler verdi.
“Hiç amatör lige düşmeyen” unvanlı tek profesyonel takımımız Gölcükspor ile, Süper Lig efsanesi Kocaelispor, 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk derbisine, bugün 2.hafta maçında çıkıyor.

“Hiç amatör lige düşmeyen” unvanlı tek profesyonel takımımız Gölcükspor ile, Süper Lig efsanesi Kocaelispor, 3.Lig 3.Grup’ta sezonun ilk derbisine, bugün 2.hafta maçında çıkıyor. Futbolseverler akın akın Şirinköy’deki Gölcük Şehir Stadı’na gidiyor. Maç 16.30’da başlayacak, hakem İstanbullu öğretmen Aykut Sergin. Geniş güvenlik önlemleri alındı. Kocaelispor taraftarı vapurla topluca Gölcük’e akın edecek.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI…

Lige Diyarbekir deplasmanında 2-1’lik yenilgiyle başlayan kardeş Gölcükspor ile, yeni stadında 20 bin kişi önünde muhteşem bir şov sergileyip, Fatsa Belediye’yi 2-0 yenerek başlayan lider Kocaelispor, dev derbide kozlarını paylaşacak. Maça ilgi çok yoğun. Gerek İzmit merkezinde, gerekse Gölcük merkez ve stat çevresinde çok geniş güvenlik önlemleri alındı. Her iki ekibimizin yönetimi ve taraftar grupları, sık sık toplantılar yaparak, maçın rahat izlenmesi için karşılıklı sözler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.