GÖLCÜKSPOR :0 - SERİKSPOR : 0

28.04.2019 - 15:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR :0 - SERİKSPOR : 0

KArşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz berabere kalırken, Serikspor'un iki pozisyonu Kırmızı Siyahlıların yüreğini ağızlara getirdi. Karşılaşmanın 2. yarısında da gol olmayınca maç 0 - 0 berabere bitti. Gölcükspor bu sonuçla ligde kalma şansını iyice zora soktu.

Gölcükspor için hayati önemdeki Serikspor maçı başladı. Stat da 500 kadar taraftar Gölcükspor'u destekliyor. Ankara da parti toplantısında bulunan Belediye Başkanı Ali Yıldırırm Sezer maça gelemezken, yardımcısı Fikret Ormancıoğlu trübünde yerini aldı. Ayrıca eski başkan Mehmet Ellibeş, ,Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP eski belediye başkan adayı İsmet İşeri, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ile birlikte meclis üyelerinden bazıları da trübünde yerlerini aldılar. Ligde kalma mücadelesi veren Gölcükspor, bugün konuk ettiği Serik Belediye önünde kendisini kurtaracak galibiyeti alamadı. Maç başladığı skorla bitince Kırmızı-Siyahlı ekibimiz son haftaya düşme hattında girdi. Maçı tempoyu başlayan Gölcükspor 10.dakikada öne geçecek fırsatı buldu, Sedat’ın yakın mesafeden vuruşunda kaleci gole izin vermedi. 20’de Atakan’ın şutunu İlyas kornere çeldi. 32’de karambolde Gölcüksporlu futbolcular topu kaleye gönderemedi. Devre sonlarına doğru konuk ekip tehlikeli geldi. 37’de Atakan’ın şutu direkte patladı. Aynı Atakan 45’te yine çok sert vurdu, meşin yuvarlak üst direkten döndü. İlk yarı golsüz geçildi. İkinci yarıda temsilcimiz gol için bastırdı ama sonuç alamadı. Rakibin de tehlikeli gol girişimleri vardı. Mücadele başladığı skorla bitti. Adliye’nin kazanmasıyla temsilcimiz son haftaya düşme hattında girdi.      
KArşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz berabere kalırken, Serikspor'un iki pozisyonu Kırmızı Siyahlıların yüreğini ağızlara getirdi. Karşılaşmanın 2. yarısında da gol olmayınca maç 0 - 0 berabere bitti. Gölcükspor bu sonuçla ligde kalma şansını iyice zora soktu.

Gölcükspor için hayati önemdeki Serikspor maçı başladı. Stat da 500 kadar taraftar Gölcükspor'u destekliyor. Ankara da parti toplantısında bulunan Belediye Başkanı Ali Yıldırırm Sezer maça gelemezken, yardımcısı Fikret Ormancıoğlu trübünde yerini aldı. Ayrıca eski başkan Mehmet Ellibeş, ,Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP eski belediye başkan adayı İsmet İşeri, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ile birlikte meclis üyelerinden bazıları da trübünde yerlerini aldılar.

Ligde kalma mücadelesi veren Gölcükspor, bugün konuk ettiği Serik Belediye önünde kendisini kurtaracak galibiyeti alamadı. Maç başladığı skorla bitince Kırmızı-Siyahlı ekibimiz son haftaya düşme hattında girdi.

Maçı tempoyu başlayan Gölcükspor 10.dakikada öne geçecek fırsatı buldu, Sedat’ın yakın mesafeden vuruşunda kaleci gole izin vermedi. 20’de Atakan’ın şutunu İlyas kornere çeldi. 32’de karambolde Gölcüksporlu futbolcular topu kaleye gönderemedi. Devre sonlarına doğru konuk ekip tehlikeli geldi. 37’de Atakan’ın şutu direkte patladı. Aynı Atakan 45’te yine çok sert vurdu, meşin yuvarlak üst direkten döndü. İlk yarı golsüz geçildi. İkinci yarıda temsilcimiz gol için bastırdı ama sonuç alamadı. Rakibin de tehlikeli gol girişimleri vardı. Mücadele başladığı skorla bitti. Adliye’nin kazanmasıyla temsilcimiz son haftaya düşme hattında girdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.