GÖLCÜKSPOR: 1 - HALİDE EDİP ADIVASPOR: 4

Spor 03.04.2019 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR: 1 - HALİDE EDİP ADIVASPOR: 4

TFF 3. Lig 3. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Gölcükspor, gugün evinde konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a 4-1 gibi farklı skor ile mağlup olarak, tehliyi yakından hmeye başladı. Gölcükspor pazar günü deplasmanda Erzinzanspor'a konuk olacak.

TEHLİKEYİ YAKINDAN HİSSETMEYE BAŞLADIK Geçen hafta deplasmanda Turgutluspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Gjölcükspor, alt sıraardan kurtulmak için evinde grubun orta sıralarından yer alan Halide Edip Adıvarspor’u konuk etti. Gölcük Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmaya kırmızı siyahlı temsilcimiz İlyas Türengül, Sedat Cengiz, Furkan Özyapı, Mehmet Sayan, İbrahim Demirer, Uğur Erk, Rıdvan Aykan, Ömer Faruk Boz, Onur Özcan, Uğur Uğur ve Ömer Çetinbaş onbiriyle mücadeleye başladı.Gölcükspor, gugün evinde konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a 4-1 gibi farklı skor ile mağlup olarak, tehliyi yakından hmeye başladı.   İLK YARI PENALTILARLA 1-1 BERABERE BİTTİ Karşılaşmanın başlama düdüğü ile rakibi karşısında baskı kurmak isteyen temsilcimiz Gölcükspor, maçın ilk dakikalarında etkili bir mücadele verdi. Konuk ekip defansif mücadele verdi. Maçın 18’nci dakikasında rakip ceza sahası içinde düşürülen Uğur temsilcimize penaltı kazandırdı. Topu başına geçen Sedat Cengiz’in şık vuruşu ile temsilcimiz skoru 1-0 yaptı. Maçın 38’nci dakikasında Onur Özcan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Golden sonra toparlanan Halide Edip Adıvarspor, maçın 39’ncu dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre’nin penaltı golü ile skor 1-1 oldu. Maçın ilk yarısı bu sonuçla bitti.   İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıda kırmızı kart gören Onur Özcan takımını sahada on kişi bıraktı. Gölcükspor rakibi karşısında on kişi ile mücadele verdi. Maçın ikinci yarısı ilk yarıya göre vasat bir mücadele şeklinde geçerken, galibiyet golünü arama açısında Gölcükspor daha istekli bir mücadele verdi. Fakat daha sonra toparlanan konuk ekip Halide Edip Adıvarspor İkinci yarının ilk ciddi atağında 73’ncü dakikada konuk ekip Fevzi Can’ın golü ile skoru 2-1 yaptı. Maçın 80’nci dakikasında Fevzi Can skoru 3-1 yaptı. Bu golden üç dakika sonra Fatih Cin konuk ekibi 4-1 öne geçiren golü attı.Gölcükspor pazar günü deplasmanda Erzinzanspor'a konuk olacak.   GÖLCÜKSPOR: 1 - HALİDE EDİP ADIVASPOR: 4   STAT: Gölcük Şehir Stadı HAKEMLER: Lütfullah Aslan **, Selman Timur **, Mehmet Mithat Levent ** GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül *, Sedat Cengiz *; Furkan Özyapı * (Dk. 81 Aziz Mırza *), Mehmet Sayan *, İbrahim Demirer *, Uğur Erk *, Rıdvan Aykan *, Ömer Faruk Boz *; Onur Özcan *, Uğur Uğur * (Dk. 65 Barış Şen *), Ömer Çetinbaş ** (Dk. 42 Erdem Korkmaz *) HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Süleyman Enes Özer ***, Fatih Cin ***, Hüseyin Afkan **, Batuhan Kayıkcı *** (DK. 86 Erdem Aydın *), Emre Turan ***, Furkan Akbulut **, Fevzi Can Bozkuş ***, Yener Demirci **, Barış Bakır ** (DK. 65 Muhammet Raşit *), Gökhan Dincer **(DK. 88 Halil Zeybek **), Necati Yakuplar ***. GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 18 pen.), Emre Turan (Dk. 39 pen.) Fevzi Can Dk. 73 ve 80) SARI KARTLAR: Uğur Uğur, Rıdvan Aykan (Gölcükspor), Fatih Cin, Necati Yükuplar, Muhammet Raşit, Batuhan Kayıkçı (Halide Edip Adıvar) KIRMIZI KART: Onur Özcan (Dk. 38 Gölcükspor)  
TFF 3. Lig 3. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Gölcükspor, gugün evinde konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a 4-1 gibi farklı skor ile mağlup olarak, tehliyi yakından hmeye başladı. Gölcükspor pazar günü deplasmanda Erzinzanspor'a konuk olacak.

TEHLİKEYİ YAKINDAN HİSSETMEYE BAŞLADIK

Geçen hafta deplasmanda Turgutluspor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Gjölcükspor, alt sıraardan kurtulmak için evinde grubun orta sıralarından yer alan Halide Edip Adıvarspor’u konuk etti. Gölcük Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmaya kırmızı siyahlı temsilcimiz İlyas Türengül, Sedat Cengiz, Furkan Özyapı, Mehmet Sayan, İbrahim Demirer, Uğur Erk, Rıdvan Aykan, Ömer Faruk Boz, Onur Özcan, Uğur Uğur ve Ömer Çetinbaş onbiriyle mücadeleye başladı.Gölcükspor, gugün evinde konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a 4-1 gibi farklı skor ile mağlup olarak, tehliyi yakından hmeye başladı.

 

İLK YARI PENALTILARLA 1-1 BERABERE BİTTİ

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile rakibi karşısında baskı kurmak isteyen temsilcimiz Gölcükspor, maçın ilk dakikalarında etkili bir mücadele verdi. Konuk ekip defansif mücadele verdi. Maçın 18’nci dakikasında rakip ceza sahası içinde düşürülen Uğur temsilcimize penaltı kazandırdı. Topu başına geçen Sedat Cengiz’in şık vuruşu ile temsilcimiz skoru 1-0 yaptı. Maçın 38’nci dakikasında Onur Özcan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Golden sonra toparlanan Halide Edip Adıvarspor, maçın 39’ncu dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre’nin penaltı golü ile skor 1-1 oldu. Maçın ilk yarısı bu sonuçla bitti.

 

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıda kırmızı kart gören Onur Özcan takımını sahada on kişi bıraktı. Gölcükspor rakibi karşısında on kişi ile mücadele verdi. Maçın ikinci yarısı ilk yarıya göre vasat bir mücadele şeklinde geçerken, galibiyet golünü arama açısında Gölcükspor daha istekli bir mücadele verdi. Fakat daha sonra toparlanan konuk ekip Halide Edip Adıvarspor İkinci yarının ilk ciddi atağında 73’ncü dakikada konuk ekip Fevzi Can’ın golü ile skoru 2-1 yaptı. Maçın 80’nci dakikasında Fevzi Can skoru 3-1 yaptı. Bu golden üç dakika sonra Fatih Cin konuk ekibi 4-1 öne geçiren golü attı.Gölcükspor pazar günü deplasmanda Erzinzanspor'a konuk olacak.

 

GÖLCÜKSPOR: 1 - HALİDE EDİP ADIVASPOR: 4

 

STAT: Gölcük Şehir Stadı

HAKEMLER: Lütfullah Aslan **, Selman Timur **, Mehmet Mithat Levent **

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül *, Sedat Cengiz *; Furkan Özyapı * (Dk. 81 Aziz Mırza *), Mehmet Sayan *, İbrahim Demirer *, Uğur Erk *, Rıdvan Aykan *, Ömer Faruk Boz *; Onur Özcan *, Uğur Uğur * (Dk. 65 Barış Şen *), Ömer Çetinbaş ** (Dk. 42 Erdem Korkmaz *)

HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Süleyman Enes Özer ***, Fatih Cin ***, Hüseyin Afkan **, Batuhan Kayıkcı *** (DK. 86 Erdem Aydın *), Emre Turan ***, Furkan Akbulut **, Fevzi Can Bozkuş ***, Yener Demirci **, Barış Bakır ** (DK. 65 Muhammet Raşit *), Gökhan Dincer **(DK. 88 Halil Zeybek **), Necati Yakuplar ***.

GOLLER: Sedat Cengiz (Dk. 18 pen.), Emre Turan (Dk. 39 pen.) Fevzi Can Dk. 73 ve 80)

SARI KARTLAR: Uğur Uğur, Rıdvan Aykan (Gölcükspor), Fatih Cin, Necati Yükuplar, Muhammet Raşit, Batuhan Kayıkçı (Halide Edip Adıvar)

KIRMIZI KART: Onur Özcan (Dk. 38 Gölcükspor)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.