LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR 1 - MUĞLASPOR0

Spor 27.01.2018 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR 1 - MUĞLASPOR0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor 19. hafta maçında kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Muğlaspor’u konuk etti.

Maçı 44. dakikada Ömer Faruk’un golü ile kazanan Kırmızı Siyahlılar derin bir nefes aldı. İLK YARIDA GELEN GOL… Maçın ilk yarısında iki takım da orta sahada çok top kaybetti. Muğla ekibi Osman ve Fırat ile gole yaklaştı, Gölcükspor ise 44’de golü buldu. Ali Koçak orta sahada topu kaybetti, topu kazanan Ömer Faruk Boz, Osman’dan sıyrıldı ve Hasan’ın solundan topu ağlara gönderdi. İlk yarı Gölcükspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. BERKE NELER KAÇIRDI NELER? İkinci yarı tempolu geçti. Gölcükspor’da Berke bir birinden net 3 gol pozisyonundan yararlanamadı. Muğla ekibinin 1 topu direkten döndü, bir pozisyonda İlyas mutlak golü önledi. Oyuna sonradan giren genç Furkan Özyapı’nın parladığı mücadelede Gölcükspor savunması yine çok iyi işler yaptı. Skoru koruyan temsilcimiz Muğla’yı yendi ve aşağılardan iyice uzaklaştı. GÖLCÜKSPOR:1-MUĞLASPOR:0 STAT: Gölcük Şirinköy HAKEMLER: Efe Tanrıverdi***, Mustafa Çavuş***, Caner Kurt*** GÖLCÜKSPOR: İlyas***, Ömer Faruk***, Sedat** (Dk. 85 Ahmet Özer**), Ahmet Kutluer** (Dk. 77 Bahattin**), Berke***, Cenk* (Dk.66 Furkan***), Selim***, Onur****, Murat Can***, Aydın****, Devrim*** MUĞLASPOR: Hasan****, Alpaslan*** (Dk.82 Ceyhun*), Alican**, Emre**, Osman**, Ramazan* (Dk. 46 Emirhan**) Ali**, (Dk. 73 Murat Can**) Sergen**, Veysel**, Melik**, Fırat** SARI KARTLAR: Dk. 8 Ramazan. Dk. 80 Murat Can (Muğla) Dk. 47 Devrim, Dk. 60 Cenk, Dk. 68 Onur Dk. 73 Furkan (Gölcükspor) GOL: Dk. 44 Ömer Faruk (Gölcük)
3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor 19. hafta maçında kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Muğlaspor’u konuk etti.

Maçı 44. dakikada Ömer Faruk’un golü ile kazanan Kırmızı Siyahlılar derin bir nefes aldı.

İLK YARIDA GELEN GOL…

Maçın ilk yarısında iki takım da orta sahada çok top kaybetti. Muğla ekibi Osman ve Fırat ile gole yaklaştı, Gölcükspor ise 44’de golü buldu. Ali Koçak orta sahada topu kaybetti, topu kazanan Ömer Faruk Boz, Osman’dan sıyrıldı ve Hasan’ın solundan topu ağlara gönderdi. İlk yarı Gölcükspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

BERKE NELER KAÇIRDI NELER?

İkinci yarı tempolu geçti. Gölcükspor’da Berke bir birinden net 3 gol pozisyonundan yararlanamadı. Muğla ekibinin 1 topu direkten döndü, bir pozisyonda İlyas mutlak golü önledi. Oyuna sonradan giren genç Furkan Özyapı’nın parladığı mücadelede Gölcükspor savunması yine çok iyi işler yaptı. Skoru koruyan temsilcimiz Muğla’yı yendi ve aşağılardan iyice uzaklaştı.

GÖLCÜKSPOR:1-MUĞLASPOR:0

STAT: Gölcük Şirinköy

HAKEMLER: Efe Tanrıverdi***, Mustafa Çavuş***, Caner Kurt***

GÖLCÜKSPOR: İlyas***, Ömer Faruk***, Sedat** (Dk. 85 Ahmet Özer**), Ahmet Kutluer** (Dk. 77 Bahattin**), Berke***, Cenk* (Dk.66 Furkan***), Selim***, Onur****, Murat Can***, Aydın****, Devrim***

MUĞLASPOR: Hasan****, Alpaslan*** (Dk.82 Ceyhun*), Alican**, Emre**, Osman**, Ramazan* (Dk. 46 Emirhan**) Ali**, (Dk. 73 Murat Can**) Sergen**, Veysel**, Melik**, Fırat**

SARI KARTLAR: Dk. 8 Ramazan. Dk. 80 Murat Can (Muğla) Dk. 47 Devrim, Dk. 60 Cenk, Dk. 68 Onur Dk. 73 Furkan (Gölcükspor)

GOL: Dk. 44 Ömer Faruk (Gölcük)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.