LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR :1 AMEDSPOR : 0

Spor 29.12.2019 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR :1 AMEDSPOR : 0

Antalya Manavgat da kamp hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, ilk hazırlık maçını Amedspor ile oynadı.

Antalya da kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızı Siyahlılar, hazırlık maçı için karşılaştıkları Amdespor'u 1-0 yendi.  Maçın 60. dakikasında  Batuhan Boyoğlu’nun frikikten muhteşem ortasını kafa ile golle çeviren Kadir Turhan ile 1-0 öne geçti. Yeni transferlerimiz Kadir Öge, Fatih,Taha ve Enes mücadelede sonradan dahil oldu.Serdar kasığında ağrı hissetmesi sonucu mücadelede görev almadı.
Antalya Manavgat da kamp hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor, ilk hazırlık maçını Amedspor ile oynadı.

Antalya da kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızı Siyahlılar, hazırlık maçı için karşılaştıkları Amdespor'u 1-0 yendi. 

Maçın 60. dakikasında  Batuhan Boyoğlu’nun frikikten muhteşem ortasını kafa ile golle çeviren Kadir Turhan ile 1-0 öne geçti.
Yeni transferlerimiz Kadir Öge, Fatih,Taha ve Enes mücadelede sonradan dahil oldu.Serdar kasığında ağrı hissetmesi sonucu mücadelede görev almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.