GÖLCÜKSPOR 1 PUANA RAZI OLDU

Spor 09.12.2017 - 13:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR 1 PUANA RAZI OLDU

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarının son iç saha maçında Anadolu Bağcılarspor ile karşılaşan Gölcükspor, 2017 yılını buruk bir şekilde kapattı. 90 dakika boyunca, 2-3 pozisyone giren ve bunlarıda değerlendiremeyen Gölcükspor, aynı puana sahip rakibi karşısında büyük bir avantajı kaybetti. Maçın 74. Dakikasında Gölcükspor’dan Onur, 90+4. Dakikada Abdulsamet kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar. Gölcükspor, ilk yarının son maçını 17 Aralık Pazar günü deplasmanda Erzincanspor ile oynayacak

iÇ SAHA SENDROMU DEVAM ETTTİ Gölcükspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu ve aynı puana sahip rakibi Anadolu Bağcılarspor ile golsüz berabere kalarak, büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve 2017 yılının son iç saha maçını hüsranla tamamladı. Bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta sadece 2 kez galip gelebilen Gölcükspor, 4 maçtan beraberlikle, 2 maçtan da sahadan yenik ayrıldı. Temsilcimiz 8 maçta 10 puan toplayarak, tam 14 pua n kaybı yaşadı. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü.   “KUDÜS BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR” Şirinköy Stadı’nda oynanan maça, Gölckspor ve Anadolu Bağcılarspor, TFF’nin üzerinde “Kudüs Bizim Çizgimizdir” yazılı pankart ile çıktılar. Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan kırmızı-siyahlılar, bir türlü organize atak geliştiremedi ve koca 45 dakikada neredeyse ciddi sayılabilecek bir gol pozisyonu yakalayamadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.   ONUR ÖZCAN KIRMIZI KART GÖRDÜ Maçın 2. Yarısına ilk yarıya nazaran daha derli toplu ve organize başlayan Gölcükspor, Oktay Balcı, Berke Bıyık, Sedat Cengiz ve oyuna sonradan dahil olan Ömer Faruk Boz ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca, Gölcükspor mutlak kazanması gereken bir maçı daha berabere tamamlayarak, büyük bir fırsat tepti. Bu arada, maçın 74. Dakikasında topa elle müdahale eden Onur Özcan, önce 2. Sarı kart, ardından gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Maçın, 90+4. Dakikasında da Abdulsamet Ilgar, 2. Sarı karttta kırmızı kartla oyundışı kalınca, iki takımda maçı 10 kişi tamamladı. Bu beraberlik ile 19 puana ulaşan Gölcükspor, ilk yarının son maçını 17 Aralık Pazar günü deplasmanda Erzincanspor ile oynayacak.   AHMET ŞAHİN KAHROLDU Bu sezon Gölcükspor’un aldığı sonuççlara en çok üzülenlerin başında, hiç kuşku yok ki Başkan Ahmet Şahin geliyor. Bağcılarspor maçının ilk yarısını Şeref Tribinünden izleyen Başkan Şahin, maçın 2. Yarısını tel örgülerin arkasındaki kale arkasından seyretti. Kaçan pozisyonlarda saçını başını yolan Başkan Şahin, maç sonu yine sahaya girerek üzgün olan oyuncularını teselli etmeye çalıştı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. GÖLCÜKSPOR: 0 – BAĞCILARSPOR: 0   STAT: Şirinköy Stadı HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım **, Kenan Özcan **, Okan Gürdiş ** GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz *, Furkan Sakı * (Dk. 85 Aydın Taşkın *), Devrim Aksongur *, Onur Özcan *, Furkan Öztürk *, Yunus Özdemir * (Dk. 71 Ahmet Özer *), Murat Can Koçak *, Ahmet Kutluer * (Dk. 71 Ömer Faruk Boz *), Sedat Cengiz *, Oktay Balcı *, Berke Bıyık *. BAĞCILARSPOR: Burak Onur **, Betuğ Başdemir ** (Dk. 64 Salih Seyis *), Hüseyin Çıray **, Furkan Tuncer **, Berk Elitez **, H. İbrahim Mızrap **, Abdulsamet Iıgar ** (Dk. 83 Özcan Aydın *), Gökhan Çalışır **, Güney Polat **, Sezer Yıldırım **, Murat Batuhan * (Dk. 46 Berat Eyüpoğlu *). SARI KARTLAR: Onur Özcan (Dk. 36 ve 74), Sedat Cengiz (90+1), Berke Bıyık (90+3), Furkan Tuncer (Dk. 40), Abdulsamet Ilgar (Dk. 50 ve 90+4). KIRMIZI KARTLAR: Onur Özcan (Dk. 74), Abdulsamet Ilgar (Dk. 90+4)
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilk yarının son iç saha maçında Anadolu Bağcılarspor ile karşılaşan Gölcükspor, 2017 yılını buruk bir şekilde kapattı. 90 dakika boyunca, 2-3 pozisyone giren ve bunlarıda değerlendiremeyen Gölcükspor, aynı puana sahip rakibi karşısında büyük bir avantajı kaybetti. Maçın 74. Dakikasında Gölcükspor’dan Onur, 90+4. Dakikada Abdulsamet kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar. Gölcükspor, ilk yarının son maçını 17 Aralık Pazar günü deplasmanda Erzincanspor ile oynayacak

iÇ SAHA SENDROMU DEVAM ETTTİ

Gölcükspor, mutlak kazanmak zorunda olduğu ve aynı puana sahip rakibi Anadolu Bağcılarspor ile golsüz berabere kalarak, büyük bir hayal kırıklığı yarattı ve 2017 yılının son iç saha maçını hüsranla tamamladı. Bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta sadece 2 kez galip gelebilen Gölcükspor, 4 maçtan beraberlikle, 2 maçtan da sahadan yenik ayrıldı. Temsilcimiz 8 maçta 10 puan toplayarak, tam 14 pua n kaybı yaşadı. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü.

 

“KUDÜS BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Şirinköy Stadı’nda oynanan maça, Gölckspor ve Anadolu Bağcılarspor, TFF’nin üzerinde “Kudüs Bizim Çizgimizdir” yazılı pankart ile çıktılar. Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan kırmızı-siyahlılar, bir türlü organize atak geliştiremedi ve koca 45 dakikada neredeyse ciddi sayılabilecek bir gol pozisyonu yakalayamadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

 

ONUR ÖZCAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın 2. Yarısına ilk yarıya nazaran daha derli toplu ve organize başlayan Gölcükspor, Oktay Balcı, Berke Bıyık, Sedat Cengiz ve oyuna sonradan dahil olan Ömer Faruk Boz ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca, Gölcükspor mutlak kazanması gereken bir maçı daha berabere tamamlayarak, büyük bir fırsat tepti. Bu arada, maçın 74. Dakikasında topa elle müdahale eden Onur Özcan, önce 2. Sarı kart, ardından gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Maçın, 90+4. Dakikasında da Abdulsamet Ilgar, 2. Sarı karttta kırmızı kartla oyundışı kalınca, iki takımda maçı 10 kişi tamamladı. Bu beraberlik ile 19 puana ulaşan Gölcükspor, ilk yarının son maçını 17 Aralık Pazar günü deplasmanda Erzincanspor ile oynayacak.

 

AHMET ŞAHİN KAHROLDU

Bu sezon Gölcükspor’un aldığı sonuççlara en çok üzülenlerin başında, hiç kuşku yok ki Başkan Ahmet Şahin geliyor. Bağcılarspor maçının ilk yarısını Şeref Tribinünden izleyen Başkan Şahin, maçın 2. Yarısını tel örgülerin arkasındaki kale arkasından seyretti. Kaçan pozisyonlarda saçını başını yolan Başkan Şahin, maç sonu yine sahaya girerek üzgün olan oyuncularını teselli etmeye çalıştı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

GÖLCÜKSPOR: 0 – BAĞCILARSPOR: 0

 

STAT: Şirinköy Stadı

HAKEMLER: Halil İbrahim Yıldırım **, Kenan Özcan **, Okan Gürdiş **

GÖLCÜKSPOR: Sercan Yılmaz *, Furkan Sakı * (Dk. 85 Aydın Taşkın *), Devrim Aksongur *, Onur Özcan *, Furkan Öztürk *, Yunus Özdemir * (Dk. 71 Ahmet Özer *), Murat Can Koçak *, Ahmet Kutluer * (Dk. 71 Ömer Faruk Boz *), Sedat Cengiz *, Oktay Balcı *, Berke Bıyık *.

BAĞCILARSPOR: Burak Onur **, Betuğ Başdemir ** (Dk. 64 Salih Seyis *), Hüseyin Çıray **, Furkan Tuncer **, Berk Elitez **, H. İbrahim Mızrap **, Abdulsamet Iıgar ** (Dk. 83 Özcan Aydın *), Gökhan Çalışır **, Güney Polat **, Sezer Yıldırım **, Murat Batuhan * (Dk. 46 Berat Eyüpoğlu *).

SARI KARTLAR: Onur Özcan (Dk. 36 ve 74), Sedat Cengiz (90+1), Berke Bıyık (90+3), Furkan Tuncer (Dk. 40), Abdulsamet Ilgar (Dk. 50 ve 90+4).

KIRMIZI KARTLAR: Onur Özcan (Dk. 74), Abdulsamet Ilgar (Dk. 90+4)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.