GÖLCÜKSPOR: 3 – 1461 TRABZON: 1

Spor 08.04.2018 - 15:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR: 3 – 1461 TRABZON: 1

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, kendi evinde konuk ettiği, Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon’u maçın ilk yarısında Devrim ve Ahmet Kutluer ile uzatma dakikalarında Sedat Cengiz’in attığı goller ile 3-1 yenerek, bir basamak yükseldi ve 38 puana ulaştı

Gölcükspor,  kendi evinde konuk ettiği, Karadeniz ekibi 1461 Trabzon maçının ilk yarısını, Devrim Aksongur ve Ahmet Kutluer’in golleriyle 2-0 önde tamamladı. Maça ilgi son derece az olurken, maçı protokol tribününde 2 kulübün başkanı başbaşa izledi. Ligde her iki takımında iddiasının olmaması ortaya zevkli bir mücadelenin çıkmasına neden oldu. Maça Gölcükspor oldukça hızlı başladı. Maçın 10. Dakikasında aradığı golü buldu Gölcükspor. Bu dakikada, Cenk Cengiz’in geri pasını ceza alanına gönderen kaleci İlyas’ın topunda, meşin yuvarlak ile ceza alanı içinde bulunan Devrim Aksongur, aşırtma bir vuruş ile kaleci Furkan Taş’ı avladı skoru 1-0 yapan golü attı. Bu golden 3 dakika sonra, kaptan Sedat’ın 30 metreden vurduğu şutu, kaleci 90 tabir edilen yerden kornere gönderdi. Korneri çabuk kullanan Gölcükspor’da, altı pasın içinde topla buluşan Ahmet Kutluer, yaşanan karambolde topu ağlara gönderdi ve durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca, ilk yarı 2-0 üstünlüğümüz ile sonuçlandı.     Gölcükspor, maçın 2. Yarısına ilk yarıda attığı 2 golün vermiş olduğu skor avantajıyla başladı. Konuk ekip 1461 Trabzon da, Gölcükspor’un oyununa ayak uydurunca, 2. Yarı tatsız tutsuz başladı. Ancak, maçın 67. Dakikasında gelişen atakta rakip takım Ahmet Eren’le bir gol bulunca durum 2-1’e taşındı. Bu golden 5 dakika sonra, 72. Dakikada, Gölcükspor teknik heyeti oyuna Cenk Cengiz’in yerine Ahmet Özer’i, Furkan Özyapı’nın yerine de Murat Can Koçak’ı alarak hamle yaptı. Maç bu skorla bitecek sanılırken, 90+5. Dakikada, kaptan Sedat Cengiz, kendi yarı alanından kaptığı topla, tüm sahayı geçerek, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sedat’ın kalecinin yanından vurduğu şut ağlara gitti ve bu golün santrası dahi olmadan maç 3-1 Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi.     GÖLCÜKSPOR:  3 – 1461 TRABZON: 1   STAT: Şirinköy Stadı  HAKEMLER: Mehmet Terece **, Burak Gültek **, Mustafa Yüksel ** GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül **, Furkan Sakı **, İbrahim Demirer **, Devrim Aksongur **, Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz **, Furkan Özyapı ** (Dk. 72 Murat Can Koçak *), Sedat Cengiz **, Ahmet Kutluer ** (Dk. 81 Aziz Mirza Kılıç *), Cenk Cengiz ** (Dk. 72 Ahmet Özer *), Oktay Balcı **. 1461 TRABZON: Furkan Taş **, Yunus Emre Çakır **, Ali Han Tunçer ** (Dk. 84 Gökhan Aydaş *), Yüksel Şişman ** (Dk. 78 Mahmut Şeker *), Savaş Çakır ** (Dk. 62 Furkan Tütüncü *), Murat Cem Akpınar **, Semih Karadeniz **, Erhan Kurt **, Melih Kabasakal **, Ahmet Eren **, Aykut Civelek **. GOLLER: Devrim Aksongur (Dk. 10), Ahmet Kutluer (Dk. 14), Ahmet Eren (Dk. 67), Sedat Cengiz (Dk. 90+5) SARI KARTLAR: Ahmet Eren (Dk. 45), İlyas Türengül (Dk. 88), Ömer Faruk Boz (Dk. 90+4).
TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, kendi evinde konuk ettiği, Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon’u maçın ilk yarısında Devrim ve Ahmet Kutluer ile uzatma dakikalarında Sedat Cengiz’in attığı goller ile 3-1 yenerek, bir basamak yükseldi ve 38 puana ulaştı

Gölcükspor,  kendi evinde konuk ettiği, Karadeniz ekibi 1461 Trabzon maçının ilk yarısını, Devrim Aksongur ve Ahmet Kutluer’in golleriyle 2-0 önde tamamladı. Maça ilgi son derece az olurken, maçı protokol tribününde 2 kulübün başkanı başbaşa izledi. Ligde her iki takımında iddiasının olmaması ortaya zevkli bir mücadelenin çıkmasına neden oldu. Maça Gölcükspor oldukça hızlı başladı. Maçın 10. Dakikasında aradığı golü buldu Gölcükspor. Bu dakikada, Cenk Cengiz’in geri pasını ceza alanına gönderen kaleci İlyas’ın topunda, meşin yuvarlak ile ceza alanı içinde bulunan Devrim Aksongur, aşırtma bir vuruş ile kaleci Furkan Taş’ı avladı skoru 1-0 yapan golü attı. Bu golden 3 dakika sonra, kaptan Sedat’ın 30 metreden vurduğu şutu, kaleci 90 tabir edilen yerden kornere gönderdi. Korneri çabuk kullanan Gölcükspor’da, altı pasın içinde topla buluşan Ahmet Kutluer, yaşanan karambolde topu ağlara gönderdi ve durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca, ilk yarı 2-0 üstünlüğümüz ile sonuçlandı.  

 

Gölcükspor, maçın 2. Yarısına ilk yarıda attığı 2 golün vermiş olduğu skor avantajıyla başladı. Konuk ekip 1461 Trabzon da, Gölcükspor’un oyununa ayak uydurunca, 2. Yarı tatsız tutsuz başladı. Ancak, maçın 67. Dakikasında gelişen atakta rakip takım Ahmet Eren’le bir gol bulunca durum 2-1’e taşındı. Bu golden 5 dakika sonra, 72. Dakikada, Gölcükspor teknik heyeti oyuna Cenk Cengiz’in yerine Ahmet Özer’i, Furkan Özyapı’nın yerine de Murat Can Koçak’ı alarak hamle yaptı. Maç bu skorla bitecek sanılırken, 90+5. Dakikada, kaptan Sedat Cengiz, kendi yarı alanından kaptığı topla, tüm sahayı geçerek, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sedat’ın kalecinin yanından vurduğu şut ağlara gitti ve bu golün santrası dahi olmadan maç 3-1 Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi.  

 

GÖLCÜKSPOR:  3 – 1461 TRABZON: 1

 

STAT: Şirinköy Stadı 

HAKEMLER: Mehmet Terece **, Burak Gültek **, Mustafa Yüksel **

GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül **, Furkan Sakı **, İbrahim Demirer **, Devrim Aksongur **, Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz **, Furkan Özyapı ** (Dk. 72 Murat Can Koçak *), Sedat Cengiz **, Ahmet Kutluer ** (Dk. 81 Aziz Mirza Kılıç *), Cenk Cengiz ** (Dk. 72 Ahmet Özer *), Oktay Balcı **.

1461 TRABZON: Furkan Taş **, Yunus Emre Çakır **, Ali Han Tunçer ** (Dk. 84 Gökhan Aydaş *), Yüksel Şişman ** (Dk. 78 Mahmut Şeker *), Savaş Çakır ** (Dk. 62 Furkan Tütüncü *), Murat Cem Akpınar **, Semih Karadeniz **, Erhan Kurt **, Melih Kabasakal **, Ahmet Eren **, Aykut Civelek **.

GOLLER: Devrim Aksongur (Dk. 10), Ahmet Kutluer (Dk. 14), Ahmet Eren (Dk. 67), Sedat Cengiz (Dk. 90+5)

SARI KARTLAR: Ahmet Eren (Dk. 45), İlyas Türengül (Dk. 88), Ömer Faruk Boz (Dk. 90+4).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.