GÖLCÜKSPOR 3 PUAN PEŞİNDE !

Spor 01.11.2019 - 17:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR 3 PUAN PEŞİNDE !

Gölcükspor, Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda Halide Edip Adıvar’ı konuk edecek.

Gölcükspor, ligde oynadığı son iki karşılaşmada sırasıyla Nevşehir Belediyespor ve Modafen’i 90’ıncı dakikalarda bulduğu gollerle mağlup ederek rahat bir nefes almıştı. Takım olarak moral bulan ve galibiyet serisi yakalamak isteyen kırmızı-siyahlılar, Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda Halide Edip Adıvar’ı konuk edecek. Temsilcimiz bu karşılaşmaya da galibiyet parolası ile çıkacak. Maçı Tunç Özdemir yönetecek Hafta boyunca Hali Edip Adıvar’a hazırlanan kırmızı-siyahlılarda son iki haftadır kazanan kadronun yine Pazar günü sahada olması bekleniyor. Her iki takımında 3 puan için kıran kırana mücadele edeceği zorlu müsabakayı ise Isparta bölgesi hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek. Özdemir’in yardımcılıklarını Gökhan Yüksel ve Çağrı Ateş üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Yurtseven olacak. 3. LİG 3. GRUP 11.HAFTA PROGRAMI (3 KASIM PAZAR) 13:00  1954 Kelkit Belediyespor-Karacabey Belediye Spor A.Ş 13:00  Medicalpark Batman Petrol Spor A.Ş-Nevşehir Belediye Spor 13:30  Muğlaspor-Modafen 13:30  Nazilli BelediyesporOsmaniyespor FK  13:30 Bayrampaşa Spor A.Ş-Diyarbekir Spor A.Ş 13:30  Somaspor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş. 13:30  Altındağ Belediye Spor-Pazarspor 13:30  Yozgatspor 1959 FK-Malatya Yeşilyurt Belediyespor 
Gölcükspor, Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda Halide Edip Adıvar’ı konuk edecek.

Gölcükspor, ligde oynadığı son iki karşılaşmada sırasıyla Nevşehir Belediyespor ve Modafen’i 90’ıncı dakikalarda bulduğu gollerle mağlup ederek rahat bir nefes almıştı. Takım olarak moral bulan ve galibiyet serisi yakalamak isteyen kırmızı-siyahlılar, Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda Halide Edip Adıvar’ı konuk edecek. Temsilcimiz bu karşılaşmaya da galibiyet parolası ile çıkacak. Maçı Tunç Özdemir yönetecek Hafta boyunca Hali Edip Adıvar’a hazırlanan kırmızı-siyahlılarda son iki haftadır kazanan kadronun yine Pazar günü sahada olması bekleniyor. Her iki takımında 3 puan için kıran kırana mücadele edeceği zorlu müsabakayı ise Isparta bölgesi hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek.

Özdemir’in yardımcılıklarını Gökhan Yüksel ve Çağrı Ateş üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Yurtseven olacak.

3. LİG 3. GRUP 11.HAFTA PROGRAMI (3 KASIM PAZAR)

13:00  1954 Kelkit Belediyespor-Karacabey Belediye Spor A.Ş

13:00  Medicalpark Batman Petrol Spor A.Ş-Nevşehir Belediye Spor

13:30  Muğlaspor-Modafen 13:30 

Nazilli BelediyesporOsmaniyespor FK 

13:30 Bayrampaşa Spor A.Ş-Diyarbekir Spor A.Ş

13:30  Somaspor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş.

13:30  Altındağ Belediye Spor-Pazarspor 13:30  Yozgatspor 1959 FK-Malatya Yeşilyurt Belediyespor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.