LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR 3 STOPER VE 2 FORVET İLE ANLAŞILDI

04.09.2020 - 16:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR 3 STOPER VE 2 FORVET İLE ANLAŞILDI

Lig öncesi hazırlıklarını sürüdüren Kırmızı Siyahlılar kadrolarını takviye etmeye devam ediyor.Gölcükspor bugün 3 stoper ve 2 forvet oyuncusu ile anlaşma imzaladı.

Gölcükspor'dan yapılan açıklama şöyle  "Bursaspor’dan U-19 milli  Stoper Enes Kayer , Çankaya FK’ dan stoper mevkiinde oynayan Veli Ortakçı 2020-21 sezonda kırmızı siyahlı formayı giyecek. Erzinspordan Stoper oyuncusu Onur Yılmaz ile anlaşıldı. Bölgesel Amatör Ligde Siirt’te oynayan ve  gol kralı olan  Adem Parlak ile anlaşılırken diğer forvet Nazilli BLD. den Oğuzhan Türkmen ile anlaşıldı. Futbolcularımız Topuk Yaylasında ki kampa katılacaklardır". KAMP ÖNCESİ KURBAN KESİLDİ Fenerbahçe'ye ait Topluk yaylası'nda kampa girecek olan Gölcükspor kafilesi yola çıktı.  4-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan  Topuk yaylası kamp yolculuğu öncesinde ise kurban kesimi yapıldı. Kurban kesiminde ise Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak Başkan Yardımcısı Ahmet Arık ve duayı ise Ali Kemal Karagül  yaptı.  KAMP BAŞLIYOR  Takımımız bugün tesislerden Topuk Yaylasına çıkış yaptı. 32 futbolcu  kampa katılırken alt yapıdan iki futbolcu kampa dahil edildi. Gölcükspor kamp süresince hazırlık maçları da oynayacak.  
Lig öncesi hazırlıklarını sürüdüren Kırmızı Siyahlılar kadrolarını takviye etmeye devam ediyor.Gölcükspor bugün 3 stoper ve 2 forvet oyuncusu ile anlaşma imzaladı.

Gölcükspor'dan yapılan açıklama şöyle 

"Bursaspor’dan U-19 milli  Stoper Enes Kayer , Çankaya FK’ dan stoper mevkiinde oynayan Veli Ortakçı 2020-21 sezonda kırmızı siyahlı formayı giyecek. Erzinspordan Stoper oyuncusu Onur Yılmaz ile anlaşıldı. Bölgesel Amatör Ligde Siirt’te oynayan ve  gol kralı olan  Adem Parlak ile anlaşılırken diğer forvet Nazilli BLD. den Oğuzhan Türkmen ile anlaşıldı. Futbolcularımız Topuk Yaylasında ki kampa katılacaklardır".

KAMP ÖNCESİ KURBAN KESİLDİ

Fenerbahçe'ye ait Topluk yaylası'nda kampa girecek olan Gölcükspor kafilesi yola çıktı. 

4-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan  Topuk yaylası kamp yolculuğu öncesinde ise kurban kesimi yapıldı. Kurban kesiminde ise Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak Başkan Yardımcısı Ahmet Arık ve duayı ise Ali Kemal Karagül  yaptı. 

KAMP BAŞLIYOR 

Takımımız bugün tesislerden Topuk Yaylasına çıkış yaptı. 32 futbolcu  kampa katılırken alt yapıdan iki futbolcu kampa dahil edildi. Gölcükspor kamp süresince hazırlık maçları da oynayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.