GÖLCÜKSPOR 4 OCAK’A KADAR ANTALYA’DA KAMPTA

Spor 24.12.2017 - 16:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR 4 OCAK’A KADAR ANTALYA’DA KAMPTA

3.Lig 2. Gurup temsilcimiz Gölcükspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Lara'da devam ediyor Kırmızı siyahlılar 4 Ocak'a kadar Antalya'da çalışacak.

TFF 3. Lig 2. Gurup'ta ilk yarıyı düşme hattının üzerinde tamamlayan temsilcimiz Gölcükspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Geçtiğimiz Perşembe akşamı Antalya'ya giden ve Lara Otel'de konaklayan temsilcimiz  ikinci yarıya kadar burada hazırlanacak. Kırmız siyahlılar kamp boyunca 3 yada 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. BİREYSEL HATALARDAN KAYBETTİK Gölcükspor Tenkin direktörü Kayhan Çıbuklu “Göreve geldikten sonra futbolcularıma uygulamak istediğim oyun formatın da dönüşleri de aldım. Bir kaç maç dışında bunu en iyi şekilde sahaya yansıttık. Çok rahat pozisyona girip gollerde attık. Bireysel hatalardan gollerde yedik Bunlara önlem aldık ancak bireysel hataların önüne geçemedik”dedi. YEŞİL BURSA MAÇI BİZİ YIPRATTI Kayhan Çubuklu Yeşil Bursaspor ile oynadıkları maç öncesinde 2'de 2 yaptıklarını belirterek “Bu maçı kazanıp 3'de 3 yapmayı düşünüyorduk. 1-0 öne geçtiğimiz en az 8 net fırsat bulduğumuz karşılaşmayı yine bireysel hatalardan yediğimiz gollerle 2-1 kaybettik. Bu yenilginin psikolojik çöküntüsü, bir hafta sonra sahamızda oynadığımız Bağcılarspor karşısında htik. 4'de 4 yapacağımız bir süreci 7 punala tamamladık. Yeşil Bursa maçının yenilgisi bizde çok büyük hasar bıraktı”dedi. GENÇ İSİMLERE FORMA ŞANSI VERDİK Kayhan Çubuklu, göreve geldikten sonra genç isimlere forma şansı verdiğini belirterek “Elimizde ki mevcut kadrodaki oyuncuların hepsine şans vermek istiyorum. Özellikle genç isimleri son maçlarda oynatmaya başladık. Ben geldikten sonra Oktay, forma şansı buldu. 3 gol de attı. En son Erzincanspor maçında alt yapıdan aldığımız 1999 doğumlu ön libero da oynayan Furkan Özyapı'yı ilk  on birde oynattım. Bu maç öncesi profesyonel yapıp 18 kişilik kadroya aldığımız Ferhat Aras var” dedi.
3.Lig 2. Gurup temsilcimiz Gölcükspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Lara'da devam ediyor Kırmızı siyahlılar 4 Ocak'a kadar Antalya'da çalışacak.

TFF 3. Lig 2. Gurup'ta ilk yarıyı düşme hattının üzerinde tamamlayan temsilcimiz Gölcükspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Geçtiğimiz Perşembe akşamı Antalya'ya giden ve Lara Otel'de konaklayan temsilcimiz  ikinci yarıya kadar burada hazırlanacak. Kırmız siyahlılar kamp boyunca 3 yada 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

BİREYSEL HATALARDAN KAYBETTİK
Gölcükspor Tenkin direktörü Kayhan Çıbuklu “Göreve geldikten sonra futbolcularıma uygulamak istediğim oyun formatın da dönüşleri de aldım. Bir kaç maç dışında bunu en iyi şekilde sahaya yansıttık. Çok rahat pozisyona girip gollerde attık. Bireysel hatalardan gollerde yedik Bunlara önlem aldık ancak bireysel hataların önüne geçemedik”dedi.
YEŞİL BURSA MAÇI BİZİ YIPRATTI
Kayhan Çubuklu Yeşil Bursaspor ile oynadıkları maç öncesinde 2'de 2 yaptıklarını belirterek “Bu maçı kazanıp 3'de 3 yapmayı düşünüyorduk. 1-0 öne geçtiğimiz en az 8 net fırsat bulduğumuz karşılaşmayı yine bireysel hatalardan yediğimiz gollerle 2-1 kaybettik. Bu yenilginin psikolojik çöküntüsü, bir hafta sonra sahamızda oynadığımız Bağcılarspor karşısında htik. 4'de 4 yapacağımız bir süreci 7 punala tamamladık. Yeşil Bursa maçının yenilgisi bizde çok büyük hasar bıraktı”dedi.

GENÇ İSİMLERE FORMA ŞANSI VERDİK
Kayhan Çubuklu, göreve geldikten sonra genç isimlere forma şansı verdiğini belirterek “Elimizde ki mevcut kadrodaki oyuncuların hepsine şans vermek istiyorum. Özellikle genç isimleri son maçlarda oynatmaya başladık. Ben geldikten sonra Oktay, forma şansı buldu. 3 gol de attı. En son Erzincanspor maçında alt yapıdan aldığımız 1999 doğumlu ön libero da oynayan Furkan Özyapı'yı ilk  on birde oynattım. Bu maç öncesi profesyonel yapıp 18 kişilik kadroya aldığımız Ferhat Aras var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.