LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR ISPARTA YOLCUSU

Spor 17.11.2020 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ISPARTA YOLCUSU

Misli.coım 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Isparta ile 19 Kasım Perşembe günü karşılaşcak. Kırmızı Siyahlılar dün gece karayolu ile Isparta'ya gitti.

BARIŞ ŞAFAK KATILMADI Misli.coım 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Isparta mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar teknik direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde çalışmalara başladı. Antrenmanda ise Erbaa maçında on bir oynayan futbolcular koşu çalışması yaparken diğer futbolcular ise dar alanda çift kale maçı yaptı. Antrenmanda ise Kadir Atagün katılmazken Barış Şafak arka adelesindeki sakatlığı nedeni ile  takımdan ayrı çalıştı. BARİDA HOTEL'DE KONAKLAYACAK Gölcükspor dün son antrenmanın ardından gece karayolu ile Isparta'ya gitti. Kırmızı Siyahlı kafile Barida Hotel de konaklayacak. Gölcüksporlu futbolcular maçın oynanacağı Isparta Atatürk Stadı'nda 18 Kasım çarsamba günü yapacakları ter antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.  
Misli.coım 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Isparta ile 19 Kasım Perşembe günü karşılaşcak. Kırmızı Siyahlılar dün gece karayolu ile Isparta'ya gitti.

BARIŞ ŞAFAK KATILMADI

Misli.coım 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Isparta mücadele edecek olan Kırmızı Siyahlılar teknik direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde çalışmalara başladı. Antrenmanda ise Erbaa maçında on bir oynayan futbolcular koşu çalışması yaparken diğer futbolcular ise dar alanda çift kale maçı yaptı. Antrenmanda ise Kadir Atagün katılmazken Barış Şafak arka adelesindeki sakatlığı nedeni ile  takımdan ayrı çalıştı.

BARİDA HOTEL'DE KONAKLAYACAK

Gölcükspor dün son antrenmanın ardından gece karayolu ile Isparta'ya gitti. Kırmızı Siyahlı kafile Barida Hotel de konaklayacak. Gölcüksporlu futbolcular maçın oynanacağı Isparta Atatürk Stadı'nda 18 Kasım çarsamba günü yapacakları ter antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.