LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR'A SAĞLIK KONTROLÜNDEN TAM NOT

Spor 03.09.2020 - 09:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR'A SAĞLIK KONTROLÜNDEN TAM NOT

Takımımız Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Pazartesi günü Covid-19 (Koronavirus) testin ardından ise sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünden futbolcularımızın hiç bir sorun yaşanmadı. Sağlık kontrolün ardından ise akşam saat 17.00'da antrenmanını yaptı. İSTASYON VE TOP ÇALIŞMASI YAPTI Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen akşam antrenmanında kondisyoner Batulkağan İleri nezaretinde ısınma ve istasyon çalışmasının ardından dar alanda 5'e 2 yaptı. Antrenmannın geri kalanında ise  Yarım sahada ise topla bölge çalışması yaparak antrenmanını sonlandırdı. SERHAT ÖNCÜ'DEN KALECİLERE KOMANDO EĞİTİMİ Takımımızın kaleci antrenörü Serhat Öncü kalecilere takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda ise sıkı bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler komando eğitimi gördü. Yaklaşık bir saatlik antrenmanda kalecilerin hırsları dikkatlerden kaçınılmadı. Serhat Öncü kalecilere asla taviz vermiyor. BAŞKAN VE YÖNETİM TAKİPTE Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi her antrenmanı kaçırmıyor. Hüseyin Çardak  teknik direktör Tunahan Akdoğan ile istişarelerde bulunuyorlar.  Basın sözcüsü Serhat Yılmaz,  Transfer komitesi sorumlusu  Ahmet Kurt ve yönetimden ise  Ahmet Demir ve Ertuğrul Eray antrenmanı tkaip edenler arasındaydı. TOPUK YAYLASINA BUGÜN YOLCULUK Takımımız dünkü çift antremanın ardından bugün ise sabah kahvaltının ardından kampa Topuk Yaylası için yola çıkalacak. Saat 10.00'da hareket edecek. Kafile kamptaki ilk antrenmanını akşam yapacak. Topuk yaylası kampı 11 Eylülde bitmesinin ardından ilimize dönerek Çarşamba maçı için hazırlıklarına devam edecek.
Takımımız Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Pazartesi günü Covid-19 (Koronavirus) testin ardından ise sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünden futbolcularımızın hiç bir sorun yaşanmadı. Sağlık kontrolün ardından ise akşam saat 17.00'da antrenmanını yaptı.

İSTASYON VE TOP ÇALIŞMASI YAPTI

Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen akşam antrenmanında kondisyoner Batulkağan İleri nezaretinde ısınma ve istasyon çalışmasının ardından dar alanda 5'e 2 yaptı. Antrenmannın geri kalanında ise  Yarım sahada ise topla bölge çalışması yaparak antrenmanını sonlandırdı.

SERHAT ÖNCÜ'DEN KALECİLERE KOMANDO EĞİTİMİ

Takımımızın kaleci antrenörü Serhat Öncü kalecilere takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanda ise sıkı bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler komando eğitimi gördü. Yaklaşık bir saatlik antrenmanda kalecilerin hırsları dikkatlerden kaçınılmadı. Serhat Öncü kalecilere asla taviz vermiyor.

BAŞKAN VE YÖNETİM TAKİPTE

Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yönetimi her antrenmanı kaçırmıyor. Hüseyin Çardak  teknik direktör Tunahan Akdoğan ile istişarelerde bulunuyorlar.  Basın sözcüsü Serhat Yılmaz,  Transfer komitesi sorumlusu  Ahmet Kurt ve yönetimden ise  Ahmet Demir ve Ertuğrul Eray antrenmanı tkaip edenler arasındaydı.

TOPUK YAYLASINA BUGÜN YOLCULUK

Takımımız dünkü çift antremanın ardından bugün ise sabah kahvaltının ardından kampa Topuk Yaylası için yola çıkalacak. Saat 10.00'da hareket edecek. Kafile kamptaki ilk antrenmanını akşam yapacak. Topuk yaylası kampı 11 Eylülde bitmesinin ardından ilimize dönerek Çarşamba maçı için hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.