LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR ADİL KURU'YA EMANET

22.11.2020 - 20:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ADİL KURU'YA EMANET

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Isparta 32 maçında 2-1'lik skorla mağlup ayrılmasının ardından sezon başında göreve başlayan Tunahan Akdoğan istifasının ardından Kulüp Genel İdari Menejeri Adil Kuru'ya emanet edildi.

SERHAT YILMAZ ''BİZ SİZLERE İNANIYORUZ'' Gölcük Kulüp yöneticilerinden Serhat Yılmaz antrenman öncesinde futbolcular ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ise ''Sezon öncesinde göreve başlayan sevgili hocamız Tunahan Akdoğan ve ekibi ise ellerinden gelen herşeyi yaptı ancak olmadı. Arkadaşlar eğer bir sıkıntınız olursa bizlere gelin.  Geçtiğimiz haftaları geriye bırakıp bur hafta Erokspor maçına odaklanalım. Bu takım iyi bir takım bu sıralarda olmayı hak etmiyoruz. Adil Kuru ve ekibi bu hafta sonu oynayacağımız maça hazırlayacaklar. Biz takım olursak inanırsak biz kazanırız'' diyerek sözlerini bitirdi. METİN UZUNER TEİSLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kırmızı Siyahlılar haftanın ilk antrenmanını Kulüp Genel İdari Menejeri Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmanda ise futbolcular bireysel koşunun ardından ise saha etrafında koşu çalışması ile ilk antrenmanını sonlandırıldı. Antrenmanda Ferhat Aras takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör ADil Kuru'nun yardımcılarını ise alt yapıdan  Yusuf Hocaoğlu , Nuri Aksoy  ve kaleci antrenörü Eren Demir göreve geldi.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Isparta 32 maçında 2-1'lik skorla mağlup ayrılmasının ardından sezon başında göreve başlayan Tunahan Akdoğan istifasının ardından Kulüp Genel İdari Menejeri Adil Kuru'ya emanet edildi.

SERHAT YILMAZ ''BİZ SİZLERE İNANIYORUZ''

Gölcük Kulüp yöneticilerinden Serhat Yılmaz antrenman öncesinde futbolcular ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda ise ''Sezon öncesinde göreve başlayan sevgili hocamız Tunahan Akdoğan ve ekibi ise ellerinden gelen herşeyi yaptı ancak olmadı. Arkadaşlar eğer bir sıkıntınız olursa bizlere gelin.  Geçtiğimiz haftaları geriye bırakıp bur hafta Erokspor maçına odaklanalım. Bu takım iyi bir takım bu sıralarda olmayı hak etmiyoruz. Adil Kuru ve ekibi bu hafta sonu oynayacağımız maça hazırlayacaklar. Biz takım olursak inanırsak biz kazanırız'' diyerek sözlerini bitirdi.

METİN UZUNER TEİSLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kırmızı Siyahlılar haftanın ilk antrenmanını Kulüp Genel İdari Menejeri Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmanda ise futbolcular bireysel koşunun ardından ise saha etrafında koşu çalışması ile ilk antrenmanını sonlandırıldı. Antrenmanda Ferhat Aras takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör ADil Kuru'nun yardımcılarını ise alt yapıdan  Yusuf Hocaoğlu , Nuri Aksoy  ve kaleci antrenörü Eren Demir göreve geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.