LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ANKARA'YA GİDİYOR

Spor 10.01.2020 - 12:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ANKARA'YA GİDİYOR

Gölcükspor’da, Başkent deplasmanı programı da belli oldu. Gölcükspor, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından, saat 13.00 da kulüp otobüsü ile Ankara’ya hareket edecek.

Başkent’te, Büyük Anadolu Otel’de konaklayacak olan Gölcükspor, maçın ardından yine kendi otobüsü ile Gölcük’e dönecek. Gölcükspor’da, sakat olan Yücel Candemir’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. MAÇIN HAKEMLERİ İSTANBUL’DAN  Ligin ilk yarısını 21 puanla 13. Sırada tamamlayan Gölcükspor, Pazar günü karşılşacağı rakibi Altındağ Belediyespor ile arasında sadece 3 puan fark bulunuyor. Altındağ Belediyespor ligde 19 puanla Gölcüksporún hemen altında 12. Sırada bulunuyor. Bu arada, 12 Ocak Pazar günü Çubuk İlçe Stadı’nda, saat 13.30 da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı, İstanbul Bölgesi hakemleri yönetecek. Maçın orta hakemliğini Aykut Sargın yaparken, yardımcılıklarını Önder Çalış ve Selim Şenöz yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Hakan Tezcan.
Gölcükspor’da, Başkent deplasmanı programı da belli oldu. Gölcükspor, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından, saat 13.00 da kulüp otobüsü ile Ankara’ya hareket edecek.

Başkent’te, Büyük Anadolu Otel’de konaklayacak olan Gölcükspor, maçın ardından yine kendi otobüsü ile Gölcük’e dönecek. Gölcükspor’da, sakat olan Yücel Candemir’in dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

MAÇIN HAKEMLERİ İSTANBUL’DAN 
Ligin ilk yarısını 21 puanla 13. Sırada tamamlayan Gölcükspor, Pazar günü karşılşacağı rakibi Altındağ Belediyespor ile arasında sadece 3 puan fark bulunuyor. Altındağ Belediyespor ligde 19 puanla Gölcüksporún hemen altında 12. Sırada bulunuyor. Bu arada, 12 Ocak Pazar günü Çubuk İlçe Stadı’nda, saat 13.30 da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı, İstanbul Bölgesi hakemleri yönetecek. Maçın orta hakemliğini Aykut Sargın yaparken, yardımcılıklarını Önder Çalış ve Selim Şenöz yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Hakan Tezcan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.