GÖLCÜKSPOR ANTALYA DA KAMPA GİRECEK

Spor 24.12.2019 - 10:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ANTALYA DA KAMPA GİRECEK

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile ikinci yarıya hazırlanacak olan takımımız, 2.yarı hazırlıklarını Antalya Manavgat’ta sürdürecek.

Sportif Direktörümüz Ömer Faruk Uzuner, ‘’27 Aralık ile 4 Ocak tarihleri arasında Antalya Manavgat’ta bulunan Starlight Resort Otel’de yapılacak olan kamp çalışmalarımız ile hazırlıklarımız devam edecerken, kamp döneminde de transfer komitemiz transfer çalışmalarını sürdürecek. Nokta transferlerle kadromuzu oluşturacağız.’dedi. 5 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI... Öte yandan Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda ligin ilk devresinde forma giyen 5 futbolcumuz ile yollar ayrıldı. Ligin ilk yarısında zaman zaman forma şansı bulan Oktay Pop, Ömürcan Yıldırımlı, Selim Dedekoç, Alihan Berk ve Çağkan Çakır ile yollar ayrıldı.
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile ikinci yarıya hazırlanacak olan takımımız, 2.yarı hazırlıklarını Antalya Manavgat’ta sürdürecek.

Sportif Direktörümüz Ömer Faruk Uzuner, ‘’27 Aralık ile 4 Ocak tarihleri arasında Antalya Manavgat’ta bulunan Starlight Resort Otel’de yapılacak olan kamp çalışmalarımız ile hazırlıklarımız devam edecerken, kamp döneminde de transfer komitemiz transfer çalışmalarını sürdürecek. Nokta transferlerle kadromuzu oluşturacağız.’dedi.

5 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI...
Öte yandan Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda ligin ilk devresinde forma giyen 5 futbolcumuz ile yollar ayrıldı. Ligin ilk yarısında zaman zaman forma şansı bulan Oktay Pop, Ömürcan Yıldırımlı, Selim Dedekoç, Alihan Berk ve Çağkan Çakır ile yollar ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.