LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR BAĞCILARDA YIKILDI

Spor 29.04.2018 - 17:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR BAĞCILARDA YIKILDI

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, dün İstanbul deplasmanında sezonun son deplasman maçını Anadolu Bağcılarspor ile oynadı. İki takımında iddiasının bulunmadığı maçı, evsahibi ekip 5’inci, 9’uncu ve 83’üncü dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 yenerken, Gölcükspor’un tek golünü son dakikada penaltıdan kaptan Sedat Cengiz attı

Gölcükspor, sezonun son maçında, 5 Mayıs Cumartesi günü kendi evinde play-off mücadelesi veren Erzincanspor’u ağırlayacak.   Gölcükspor, dün sezonun son deplasman maçında, İstanbul temsilcisi Anadolu Bağcılarspor’a konuk oldu. İstanbul Mahmutbet Stadı’nda oynanan maçta, kulüp başkanı Ahmet Şahin ile Murat Ağacan, son deplasman maçında takımlarını yalnız bırakmadılar. İki takımında herhangi bir iddiasının bulunmaması nedeniyle, zorluk dereci sıfır bir maç oynandı. Maç iyi başlayan taraf evsahibi Bağcılarspor oldu. Maçın 5. Dakikasında Uğur Gezen attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Gölcükspor, bu golün şokunu üzerinden atamadan 2. Golü kalesinde gördü. Dakikalar 9’u gösterdiği anda, Batuhan Abdikoğlu, güzel bir golle takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golün ardından toparlanan Gölcükspor, Berke Bıyık, Oktay Balcı ve Sedat Cengiz ile rakip kaleyi yoklasa da, ilk yarıda başka gol olmadı ve Bağcılarspor, ilk yarıyı ilk 9 dakikada bulduğu gollerle 2-0 önde tamamladı.     İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Gölcükspor’da teknik heyet, 2. Yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Ömer Faruk Boz’un yerine Aziz Mirza Kılıç’ı, Oktay Balcı’nın yerine de Ferhat Aras’ı oyuna alan Gölcükspor, yine de aradığını bulamadı. İki takım oyuncularının da ‘bitse de gitsek’ havasında oynanan maçın ikinci yarısı ilk yarıyı oldukça arattı. 83. Dakikada, Recep Berk Elitez attığı golle durumu 3-0’a getirdi. Maçın son dakikasında kazanılan penaltıyı kaptan Sedat Cengiz gole çevirerek, skoru 3-1 yaptı ve maç da bu skorla sona erdi. Bu sonuçla Bağcılarspor 49 puana ulaşırken, temsilcimiz Gölcükspor, 44 puanda kaldı. Gölcükspor, sezonun son maçında, 5 Mayıs Cumartesi günü kendi evinde play-off mücadelesi veren Erzincanspor’u ağırlayacak. Gölcükspor, bu maçla 2017-2018 sezonunu kapatmış olacak.     BAĞCILARSPOR: 3 - GÖLCÜKSPOR:  1   STAT: Mahmutbey Stadı  HAKEMLER: Levent Aktan **, Güner Mumcu Taştan **, Muratcan Ilgaz ** BAĞCILARSPOR: Eren Yılmaz **, Arda Şahin **,  H. İbrahim Mızrap **, Furkan Mehmet Tuıncer **, Abdulsamet Ilgar **, Furkan Zengin **, Özcan Aydın **, M. Batuhan Abdikoğlu **, Recep Berk Elitez **, Uğur Gezen **, Ertuğrul Yıldırım **. GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül **, Erdem Korkmaz Güner **, İbrahim Demirer **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz * (Dk. 46 Aziz Mirza Kılıç *), Furkan Özyapı **, Sedat Cengiz **, Cenk Cengiz **, Oktay Balcı * (Dk. 46 Ferhat Aras *), Berke Bıyık **. GOLLER: Uğur Gezen (Dk. 5), Batuhan Abdikoğlu (Dk. 9), Recep Berk Elitez (Dk. 83), Sedat Cengiz (Dk. 90 pen.)
TFF 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, dün İstanbul deplasmanında sezonun son deplasman maçını Anadolu Bağcılarspor ile oynadı. İki takımında iddiasının bulunmadığı maçı, evsahibi ekip 5’inci, 9’uncu ve 83’üncü dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 yenerken, Gölcükspor’un tek golünü son dakikada penaltıdan kaptan Sedat Cengiz attı

Gölcükspor, sezonun son maçında, 5 Mayıs Cumartesi günü kendi evinde play-off mücadelesi veren Erzincanspor’u ağırlayacak.

 

Gölcükspor, dün sezonun son deplasman maçında, İstanbul temsilcisi Anadolu Bağcılarspor’a konuk oldu. İstanbul Mahmutbet Stadı’nda oynanan maçta, kulüp başkanı Ahmet Şahin ile Murat Ağacan, son deplasman maçında takımlarını yalnız bırakmadılar. İki takımında herhangi bir iddiasının bulunmaması nedeniyle, zorluk dereci sıfır bir maç oynandı. Maç iyi başlayan taraf evsahibi Bağcılarspor oldu. Maçın 5. Dakikasında Uğur Gezen attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Gölcükspor, bu golün şokunu üzerinden atamadan 2. Golü kalesinde gördü. Dakikalar 9’u gösterdiği anda, Batuhan Abdikoğlu, güzel bir golle takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golün ardından toparlanan Gölcükspor, Berke Bıyık, Oktay Balcı ve Sedat Cengiz ile rakip kaleyi yoklasa da, ilk yarıda başka gol olmadı ve Bağcılarspor, ilk yarıyı ilk 9 dakikada bulduğu gollerle 2-0 önde tamamladı.  

 

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Gölcükspor’da teknik heyet, 2. Yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Ömer Faruk Boz’un yerine Aziz Mirza Kılıç’ı, Oktay Balcı’nın yerine de Ferhat Aras’ı oyuna alan Gölcükspor, yine de aradığını bulamadı. İki takım oyuncularının da ‘bitse de gitsek’ havasında oynanan maçın ikinci yarısı ilk yarıyı oldukça arattı. 83. Dakikada, Recep Berk Elitez attığı golle durumu 3-0’a getirdi. Maçın son dakikasında kazanılan penaltıyı kaptan Sedat Cengiz gole çevirerek, skoru 3-1 yaptı ve maç da bu skorla sona erdi. Bu sonuçla Bağcılarspor 49 puana ulaşırken, temsilcimiz Gölcükspor, 44 puanda kaldı.

Gölcükspor, sezonun son maçında, 5 Mayıs Cumartesi günü kendi evinde play-off mücadelesi veren Erzincanspor’u ağırlayacak. Gölcükspor, bu maçla 2017-2018 sezonunu kapatmış olacak.  

 

BAĞCILARSPOR: 3 - GÖLCÜKSPOR:  1

 

STAT: Mahmutbey Stadı 

HAKEMLER: Levent Aktan **, Güner Mumcu Taştan **, Muratcan Ilgaz **

BAĞCILARSPOR: Eren Yılmaz **, Arda Şahin **,  H. İbrahim Mızrap **, Furkan Mehmet Tuıncer **, Abdulsamet Ilgar **, Furkan Zengin **, Özcan Aydın **, M. Batuhan Abdikoğlu **, Recep Berk Elitez **, Uğur Gezen **, Ertuğrul Yıldırım **.

GÖLCÜKSPOR:  İlyas Türengül **, Erdem Korkmaz Güner **, İbrahim Demirer **, Onur Özcan **, Selim Dedekoç **, Ömer Faruk Boz * (Dk. 46 Aziz Mirza Kılıç *), Furkan Özyapı **, Sedat Cengiz **, Cenk Cengiz **, Oktay Balcı * (Dk. 46 Ferhat Aras *), Berke Bıyık **.

GOLLER: Uğur Gezen (Dk. 5), Batuhan Abdikoğlu (Dk. 9), Recep Berk Elitez (Dk. 83), Sedat Cengiz (Dk. 90 pen.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.