GÖLCÜKSPOR BAŞKANSIZ BAYRAMLAŞTI

Spor 15.08.2019 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR BAŞKANSIZ BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşlar bayramın ikinci günü bayramlaşırken, Gölcükspor Kulübü Kurban Bayramının dördüncü günü akşam yönetici ve futbolcularla Bayramlaştı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak takımın ilk bayramlaşmasına şehir dışında olduğu için katılmadı.

Kurban Bayram’ı kapsamında Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak il dışında olmasından dolayı başkan vekili Ahmet Arık tarafında Gölcükspor Kulübünde bayramlaşma töreni düzenledi. Düzenlene törene Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcükspor Kulüp başkan vekili Ahmet Arık ve yönetimi ile futbolcular katılım sağladılar.   Futbolcularla tek, tek bayramlaştıktan sonra kısa bir açıklama yapan Gölcükspor başkan vekili Ahmet Arık; “öncelikle siz değeri arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum. Biz yönetim olarak Gölcükspor kulübünü zor şartlardan devir aldık. Çok şükür yönetimin başarılı çalışmaları ile birçok zorlukları aştık. Şu anda hiç bir eksiğimiz yok. İyi bir futbol ekimimizi kurduk. Sizlerden bu yıl beklentimiz ise daha yükseğe sıçramanızdır” şeklinde konuştu.   Gölcük Belediye başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu; “öncelikle kurban bayramınızı kutlarım nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim. Başkanımız il dışında olduğu için katılamadı. Sizlere selamlarını getirdim. Bizler her zaman sizleri destekliyoruz. Her konuda gerekli destekleri veriyoruz. Bizde sizlerde her zaman başarıları bekliyoruz” dedi.   Fahri Haner    
Kurban Bayramı kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşlar bayramın ikinci günü bayramlaşırken, Gölcükspor Kulübü Kurban Bayramının dördüncü günü akşam yönetici ve futbolcularla Bayramlaştı. Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak takımın ilk bayramlaşmasına şehir dışında olduğu için katılmadı.

Kurban Bayram’ı kapsamında Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak il dışında olmasından dolayı başkan vekili Ahmet Arık tarafında Gölcükspor Kulübünde bayramlaşma töreni düzenledi. Düzenlene törene Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcükspor Kulüp başkan vekili Ahmet Arık ve yönetimi ile futbolcular katılım sağladılar.

 

Futbolcularla tek, tek bayramlaştıktan sonra kısa bir açıklama yapan Gölcükspor başkan vekili Ahmet Arık; “öncelikle siz değeri arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum. Biz yönetim olarak Gölcükspor kulübünü zor şartlardan devir aldık. Çok şükür yönetimin başarılı çalışmaları ile birçok zorlukları aştık. Şu anda hiç bir eksiğimiz yok. İyi bir futbol ekimimizi kurduk. Sizlerden bu yıl beklentimiz ise daha yükseğe sıçramanızdır” şeklinde konuştu.

 

Gölcük Belediye başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu; “öncelikle kurban bayramınızı kutlarım nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim. Başkanımız il dışında olduğu için katılamadı. Sizlere selamlarını getirdim. Bizler her zaman sizleri destekliyoruz. Her konuda gerekli destekleri veriyoruz. Bizde sizlerde her zaman başarıları bekliyoruz” dedi.

 

Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.