LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR BATMAN'A HALI SAHA DA ÇALIŞTI

Spor 15.02.2021 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR BATMAN'A HALI SAHA DA ÇALIŞTI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor yarın evinde Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde antrenman gerçekleştirildi.

SAHA BEMBEYAZ OLDU  Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor yarın evinde  Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz önceki günkü antrenmanda ise antrenman yaptığı sahanın bembeyaz olması nedeni ile Kavaklı Yavuz Çim Halısaha'da antrenmanını gerçekleştirildi. Antrenmanda istasyon çalışması ve çift kale maçı yaparak antrenmanı sonlandırdı.   TAYFUN VE BATINAY'IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR Gölcükspor Batman Petrolspor hazırlıklarına aralıksız devam ederken önceki gün genç futbolculardan Tayfun İkiz ve Batınay Korkmaz'ın doğum günü olması sebebi ile akşam yemeği sonrasında iki genç futbolcuya doğum günü süprizi yaparak doğum gününü kutladılar. Tayfun ve Batına doğum günü kutlayan takım arkadaşlarına teşekkür ettiler.   CHP GÖLCÜK TEŞKILATI ZIYARET ETTI 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor’un antrenmanını CHP Gölcük teşkilatı ziyaret etti. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, ,CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz ve CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Metehan Aydın kırmızı siyahlıları yalnız bırakmadı. Takıma tatlı ikram eden CHP’liere Gölcükspor Kulübü de teşekkür etti.   HASAN BAT'TAN TATLI İKRAMI Kırmızı Siyahlılar önceki günkü anrenmanın ardından  Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat , Adem Kurt  ve Volkan Yılmaz takıma tatlı ikramının ardından futbolcular ile teknik heyete basşarılar  dilerken Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ile uzun bir sohbet eti.  
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor yarın evinde Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde antrenman gerçekleştirildi.

SAHA BEMBEYAZ OLDU

 Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor yarın evinde  Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz önceki günkü antrenmanda ise antrenman yaptığı sahanın bembeyaz olması nedeni ile Kavaklı Yavuz Çim Halısaha'da antrenmanını gerçekleştirildi. Antrenmanda istasyon çalışması ve çift kale maçı yaparak antrenmanı sonlandırdı.

 

TAYFUN VE BATINAY'IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Gölcükspor Batman Petrolspor hazırlıklarına aralıksız devam ederken önceki gün genç futbolculardan Tayfun İkiz ve Batınay Korkmaz'ın doğum günü olması sebebi ile akşam yemeği sonrasında iki genç futbolcuya doğum günü süprizi yaparak doğum gününü kutladılar. Tayfun ve Batına doğum günü kutlayan takım arkadaşlarına teşekkür ettiler.

 

CHP GÖLCÜK TEŞKILATI ZIYARET ETTI

3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor’un antrenmanını CHP Gölcük teşkilatı ziyaret etti. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, ,CHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz ve CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Metehan Aydın kırmızı siyahlıları yalnız bırakmadı. Takıma tatlı ikram eden CHP’liere Gölcükspor Kulübü de teşekkür etti.

 

HASAN BAT'TAN TATLI İKRAMI

Kırmızı Siyahlılar önceki günkü anrenmanın ardından  Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat , Adem Kurt  ve Volkan Yılmaz takıma tatlı ikramının ardından futbolcular ile teknik heyete basşarılar  dilerken Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ile uzun bir sohbet eti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.