LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR BAYRAMLAŞTI

Spor 03.09.2017 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR BAYRAMLAŞTI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, Kurban Bayramı Bayramlaşmasını, bayramın 3'üncü günü Kavaklı'da ki tesislerde gerçekleştirdi. Bayram kutlamasına, Başkan Ahmet Şahin ve yöneticiler ile, teknik, heyet futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.

YEŞİL ZEMİN ÜSTÜNDE BAYRAMLAŞTILAR Gölcükspor, geleneksel bayram kutlamasını Kurban Bayramı'nın üçüncü günü, Kavaklı'da ki tesislerinde gerçekleştirdi. Bayram Kutlamasına, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin'in yanı sıra, yöneticilerden Mehmet Yaşar, Murat Ağacan, Olcay Balaban, Kürşat Çakıroğlu, Semih Sofu, İlhan Dişli ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan ile teknik direktör Ramiz Soydaş, yardımcıları Güngör Doğramacı ve Eşref Doğmenç ile futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı. Yeşil zemin üstünde gerçekleşen kutlamada, başkan Şahin ve yöneticiler, tek tek teknik heyet ve futbolcular ile bayramlaştıktan sonra, futbolculara bayram geleneği olan çukulata ikram edildi.  BAŞKAN ŞAHİN BAŞARILAR DİLEDİ Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, lide geride kalan Yeni Orduspor ve Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Darıca Gençlerbirliği maçlarını unutmlarını ve bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Muğlaspor maçı ile 3 puanla tanışacaklarına inandığını belirterek, “Teknik kadromuz ve sizler Gölcükspor için yeterlisiniz. Hepinizin kalitesini biliyorum. Sizler Muğlaspor'u deplasmanda yenecek kapasitede oyuncularsınız. Lig uzun soluklu bir maraton. Tabiiki her maçı kazanacağız diye bir kural yok. Futbol 3 neticeli bir oyun. Zaten futbolun güzelliği burada. Hepinizin bayramını tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Gölcükspor, Kurban Bayramı Bayramlaşmasını, bayramın 3'üncü günü Kavaklı'da ki tesislerde gerçekleştirdi. Bayram kutlamasına, Başkan Ahmet Şahin ve yöneticiler ile, teknik, heyet futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı.

YEŞİL ZEMİN ÜSTÜNDE BAYRAMLAŞTILAR

Gölcükspor, geleneksel bayram kutlamasını Kurban Bayramı'nın üçüncü günü, Kavaklı'da ki tesislerinde gerçekleştirdi. Bayram Kutlamasına, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin'in yanı sıra, yöneticilerden Mehmet Yaşar, Murat Ağacan, Olcay Balaban, Kürşat Çakıroğlu, Semih Sofu, İlhan Dişli ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan ile teknik direktör Ramiz Soydaş, yardımcıları Güngör Doğramacı ve Eşref Doğmenç ile futbolcular ve kulüp çalışanları katıldı. Yeşil zemin üstünde gerçekleşen kutlamada, başkan Şahin ve yöneticiler, tek tek teknik heyet ve futbolcular ile bayramlaştıktan sonra, futbolculara bayram geleneği olan çukulata ikram edildi. 

BAŞKAN ŞAHİN BAŞARILAR DİLEDİ
Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, lide geride kalan Yeni Orduspor ve Ziraat Türkiye Kupasında oynanan Darıca Gençlerbirliği maçlarını unutmlarını ve bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Muğlaspor maçı ile 3 puanla tanışacaklarına inandığını belirterek, “Teknik kadromuz ve sizler Gölcükspor için yeterlisiniz. Hepinizin kalitesini biliyorum. Sizler Muğlaspor'u deplasmanda yenecek kapasitede oyuncularsınız. Lig uzun soluklu bir maraton. Tabiiki her maçı kazanacağız diye bir kural yok. Futbol 3 neticeli bir oyun. Zaten futbolun güzelliği burada. Hepinizin bayramını tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.