GÖLCÜKSPOR BİR PUANA RAZI OLDU

Spor 03.11.2019 - 19:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR BİR PUANA RAZI OLDU

TFF 3. Lig 3. Grup’ta dün kendi evinde ligin 11. Hafta maçında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u konuk eden Gölcükspor,mutlak galibiyet parolasıyal çıktığı sahada 1 puana rAZI OLDU.

Hiç hesapta olmayan beraberlik    TFF 3. Lig 3. Grup’ta dün kendi evinde ligin 11. Hafta maçında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u konuk eden Gölcükspor, 13. Dakikada öne geçtiği maçı 45+3. Dakikada yediği golle 1-0 berabere tamamlayarak hiç de hesapta olmayan bir sonuç elde etti. Maçın ilk yarıosında bir çok gol pozisyondan yararlanamayan Gölcükspor, 2. Yarıda da baskılı oynamasına rağmen galibiyet golünü bulmadı   İLK YARI UZATMADA GOL YEDİK Son 2 maçta elde ettiği galibiyetlerin morali ile Halide Edip Adıvarspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Gölcükspor, dünkü maçta deyim yerindeyse tam bir iş kazasına uğradı. Maça taraftarının desteği ile son derece baskılı başlayan Gölcükspor, aradığı golü 13. Dakikada buldu. Bu dakikada sol kanattan korner atışını Oktay Pop ile kullanan Gölcükspor’da, Barış Kazer’in kafasından seken top Furkan Özyapı’nın önünde kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşu ağlara gitti ve Gölcükspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla bitecek sanılırken, 5 dakikalık uzatma dakikalarının 3. Dakikasında, Halide Edip Adıvarsporlu Can Bozkurt defansımızın anlamazlığından faydalanarak kaleci İlyas’ı avladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.    İKİNCİ YARI ÇABALAR GOLÜ GETİRMEDİ Maçın 2. Yarısına da baskılı başlayan Gölcükspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Özellikler maçın 70. Dakikasından sonra her iki takım oyuncularının ve yedek kulübelerinin sinirleri bir hayli gerildi ve sarı kartlar havada uçuşmaya başladı. Maçın 90 dakikası ilk yarıda atılan goller ile 1-1 berabere biterken, maçtan sonra özellikle rakip takım oyuncularından Hüseyin Afkan Can Bozkurt’un taraftarlarımızı ve oyuncularımızı tahrik etmesi ve küfür etmesi üzerine ortalık karıştı. Araya giren güvenlik güçleri, çıkan kavgayı ayırmakta bir hayli zorlandılar.        GÖLCÜKSPOR: 1 – HALİDE EDİP ADIVASPOR: 1   STAT: Gölcük İlçe Stadı  HAKEMLER: Tunç Özdemir **, Gökhan Yüksel **, Çağrı Ateş **  GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Volkan Özcan **, Kadir Turhan **, Akın Karaaslan **, Selim Dedekoç **, Batuhan Boyoğlu **, Furkan Özyapı **, Oktay Pop * (Dk. 46 Erdem Korkmaz Güner *), Emre Yüksektepe * (Dk. 26 Barış Şen **), Ömürcan Yıldırımlı ** (Dk. 72 Sercan Bıyıklı **). HALİDE EDİP ADIVASPOR: Evren Özyiğit **, Fatih Cin **, Ekrem Çalışanlar **, Hakan Akbaş **, Necati Yakuplar **, Gökhan Korkmaz ** (Dk. 75 Uğur Işıkal *), M. Raşit Şahingöz ** (Dk. 87 Emre İnal *), Hüseyin Afkan **, Mustafa Kara ** (Dk. 66 Dursun Türk *), Furkan Akbulut **, Fevzi Can Bozkuş **.xc  GOLLER: Furkan Özyapı (Dk. 13), Fevzi Can Baykuş (Dk. 45+3),  SARI KARTLAR: Gökhan Korkmaz (44), Batuhan Boyoğlu Dk. 56) Mustafa Kara (Dk. 66), Furkan Akbulut (Dk. 84), Ekrem Çalışanlar (Dk. 84), Evren Özyiğit (Dk. 84), İlyas Türengül (Dk. 85), Raşit Şahingöz (Dk. 90)        ***********************  
TFF 3. Lig 3. Grup’ta dün kendi evinde ligin 11. Hafta maçında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u konuk eden Gölcükspor,mutlak galibiyet parolasıyal çıktığı sahada 1 puana rAZI OLDU.

Hiç hesapta olmayan beraberlik 

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta dün kendi evinde ligin 11. Hafta maçında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u konuk eden Gölcükspor, 13. Dakikada öne geçtiği maçı 45+3. Dakikada yediği golle 1-0 berabere tamamlayarak hiç de hesapta olmayan bir sonuç elde etti. Maçın ilk yarıosında bir çok gol pozisyondan yararlanamayan Gölcükspor, 2. Yarıda da baskılı oynamasına rağmen galibiyet golünü bulmadı

 

İLK YARI UZATMADA GOL YEDİK

Son 2 maçta elde ettiği galibiyetlerin morali ile Halide Edip Adıvarspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Gölcükspor, dünkü maçta deyim yerindeyse tam bir iş kazasına uğradı. Maça taraftarının desteği ile son derece baskılı başlayan Gölcükspor, aradığı golü 13. Dakikada buldu. Bu dakikada sol kanattan korner atışını Oktay Pop ile kullanan Gölcükspor’da, Barış Kazer’in kafasından seken top Furkan Özyapı’nın önünde kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşu ağlara gitti ve Gölcükspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla bitecek sanılırken, 5 dakikalık uzatma dakikalarının 3. Dakikasında, Halide Edip Adıvarsporlu Can Bozkurt defansımızın anlamazlığından faydalanarak kaleci İlyas’ı avladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

 

İKİNCİ YARI ÇABALAR GOLÜ GETİRMEDİ

Maçın 2. Yarısına da baskılı başlayan Gölcükspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Özellikler maçın 70. Dakikasından sonra her iki takım oyuncularının ve yedek kulübelerinin sinirleri bir hayli gerildi ve sarı kartlar havada uçuşmaya başladı. Maçın 90 dakikası ilk yarıda atılan goller ile 1-1 berabere biterken, maçtan sonra özellikle rakip takım oyuncularından Hüseyin Afkan Can Bozkurt’un taraftarlarımızı ve oyuncularımızı tahrik etmesi ve küfür etmesi üzerine ortalık karıştı. Araya giren güvenlik güçleri, çıkan kavgayı ayırmakta bir hayli zorlandılar.     

 

GÖLCÜKSPOR: 1 – HALİDE EDİP ADIVASPOR: 1

 

STAT: Gölcük İlçe Stadı 

HAKEMLER: Tunç Özdemir **, Gökhan Yüksel **, Çağrı Ateş ** 

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül **, Volkan Özcan **, Kadir Turhan **, Akın Karaaslan **, Selim Dedekoç **, Batuhan Boyoğlu **, Furkan Özyapı **, Oktay Pop * (Dk. 46 Erdem Korkmaz Güner *), Emre Yüksektepe * (Dk. 26 Barış Şen **), Ömürcan Yıldırımlı ** (Dk. 72 Sercan Bıyıklı **).

HALİDE EDİP ADIVASPOR: Evren Özyiğit **, Fatih Cin **, Ekrem Çalışanlar **, Hakan Akbaş **, Necati Yakuplar **, Gökhan Korkmaz ** (Dk. 75 Uğur Işıkal *), M. Raşit Şahingöz ** (Dk. 87 Emre İnal *), Hüseyin Afkan **, Mustafa Kara ** (Dk. 66 Dursun Türk *), Furkan Akbulut **, Fevzi Can Bozkuş **.xc 

GOLLER: Furkan Özyapı (Dk. 13), Fevzi Can Baykuş (Dk. 45+3), 

SARI KARTLAR: Gökhan Korkmaz (44), Batuhan Boyoğlu Dk. 56)

Mustafa Kara (Dk. 66), Furkan Akbulut (Dk. 84), Ekrem Çalışanlar (Dk. 84), Evren Özyiğit (Dk. 84), İlyas Türengül (Dk. 85), Raşit Şahingöz (Dk. 90)     











 

***********************







 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.