GÖLCÜKSPOR BUGÜN DÖNÜYOR

Spor 10.09.2020 - 10:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR BUGÜN DÖNÜYOR

Gölcükspor Fenerbahçe Topuk Yaylasında 4 Eylül'de başlayan kamp bugün sona erdi. Yedi günlük kampın ardından takıma iki gün izin verildi.

SABAH YÜKLEME AKŞAM TOP ÇALIŞMASI Kırmızı Siyahlılar Fenerbahçe Topuk Yaylasında ise önceki günkü antrenmanda Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda ise koşu çalışması ile başlayan antrenman istasyon ve topla 5'e 2 çalışması ile devam etti. Antrenmanın geri kalanında ise bir grup şut çalışması yaparken diğer grupta taktik çalıştı.
Gölcükspor Fenerbahçe Topuk Yaylasında 4 Eylül'de başlayan kamp bugün sona erdi. Yedi günlük kampın ardından takıma iki gün izin verildi.

SABAH YÜKLEME AKŞAM TOP ÇALIŞMASI

Kırmızı Siyahlılar Fenerbahçe Topuk Yaylasında ise önceki günkü antrenmanda Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda ise koşu çalışması ile başlayan antrenman istasyon ve topla 5'e 2 çalışması ile devam etti. Antrenmanın geri kalanında ise bir grup şut çalışması yaparken diğer grupta taktik çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.