GÖLCÜKSPOR BURSA'YA GİTTİ

02.12.2017 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR BURSA'YA GİTTİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, yarın deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçı için saat 11.00 da kulüp otobüsüyle Bursaya Hareket etti

GALİBİYET PAROLASIYLA YOLA ÇIKTILAR 3’üncü Üçüncü Lig’de ilk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala, 18 puanla 11. Sırada yer alan temsilcimiz Gölcükspor, son 2 haftada elde ettiği galibiyetlere gölge düşürmemek adına, yarın Bursa’da oynayacağı maçta Yavru Timsah’a yem olmak istemiyor. Yarın Saat 13.30 da Minareli Çavuş Tesislerinde oynanacak olan zorlu maçı, Trabzon Bölgesinden Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Zafer Gayretli ve Ertan Demirci yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Trabzon’dan Erdi Çetin. Gölcükspor’un maç kadrosunda cezalı olan Kaleci İlkya Türengül ve Selim Dedekoç ile sakat olan Emre Oral yer almayacak. Son çalışmasını dün Şirinköy Stadı’nda yapan Kırmızı-Siyahlılar’ın, maç kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: Sercan Yılmaz, Tümay Yavuz, Furkan Sakı, Devrim Aksongur, Onur Özcan, Murat Can Koçak, Yunus Özdemir, Cenk Cengiz, Sedat Cengiz, Bahattin Saral, Berke Bıyık, Ahmet Kutluer, Oktay Balcı, Ömer Faruk Boz, Erdem Güner, Ahmet Özer, Aydın Taşkın, Furkan Özyapı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, yarın deplasmanda oynayacağı, Yeşil Bursaspor maçı için saat 11.00 da kulüp otobüsüyle Bursaya Hareket etti

GALİBİYET PAROLASIYLA YOLA ÇIKTILAR

3’üncü Üçüncü Lig’de ilk yarının tamamlanmasına 3 hafta kala, 18 puanla 11. Sırada yer alan temsilcimiz Gölcükspor, son 2 haftada elde ettiği galibiyetlere gölge düşürmemek adına, yarın Bursa’da oynayacağı maçta Yavru Timsah’a yem olmak istemiyor. Yarın Saat 13.30 da Minareli Çavuş Tesislerinde oynanacak olan zorlu maçı, Trabzon Bölgesinden Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Zafer Gayretli ve Ertan Demirci yapacak. Maçın 4’üncü hakemi ise Trabzon’dan Erdi Çetin. Gölcükspor’un maç kadrosunda cezalı olan Kaleci İlkya Türengül ve Selim Dedekoç ile sakat olan Emre Oral yer almayacak.

Son çalışmasını dün Şirinköy Stadı’nda yapan Kırmızı-Siyahlılar’ın, maç kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: Sercan Yılmaz, Tümay Yavuz, Furkan Sakı, Devrim Aksongur, Onur Özcan, Murat Can Koçak, Yunus Özdemir, Cenk Cengiz, Sedat Cengiz, Bahattin Saral, Berke Bıyık, Ahmet Kutluer, Oktay Balcı, Ömer Faruk Boz, Erdem Güner, Ahmet Özer, Aydın Taşkın, Furkan Özyapı. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.