LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük 11.01.2017 - 09:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı.

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yöneticileri Musa Şenol ve Murat Ağcan, ve iş adamı Zafer Kampara Yeni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu’yu ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı. başkan Şahin “Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. sizler bizim vatandaşla aramızdaki köprüsünüz. Sizle sayesinde sesimizi duyuruyoruz. Gününüz kutlu olsun. Bu gün Gölcükspor’un birlik yemeği var. Sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız”dedi.  Yeni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı.

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yöneticileri Musa Şenol ve Murat Ağcan, ve iş adamı Zafer Kampara Yeni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu’yu ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı. başkan Şahin “Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. sizler bizim vatandaşla aramızdaki köprüsünüz. Sizle sayesinde sesimizi duyuruyoruz. Gününüz kutlu olsun. Bu gün Gölcükspor’un birlik yemeği var. Sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız”dedi. 
Yeni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.