LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR

Spor 07.05.2020 - 13:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, 12 Haziran'da başlayacak liglerlei lglli açıklama yaptı.

ÇALIŞMALARA BAŞLIYACAĞIZ Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir'in açıklamasında ise 12 Haziranda liglerin oynatılacağı söyledi. Bizlerde bu karara saygılıyız. 12 mayıs salı günü toplanıp çalışmalarınıza başlayacağız. 12 Haziran'a kadar en iyi şekilde çalışıp maçlarımıza tam anlamıyla hazır olmak istiyoruz. Tesislerimizin gerekli eksiklikleri tamamlamaya ve izole işlemlerine bu gün itibari ile başlanmıştır. Süreç nasıl ilerler onu yaşayarak hep birlikte göreceğiz. Biz her zaman hazır olmak zorundayız. Bu zorlu süreçte in alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm spor camiasına hayırlı olsun"dedi.
Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, 12 Haziran'da başlayacak liglerlei lglli açıklama yaptı.

ÇALIŞMALARA BAŞLIYACAĞIZ

Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir'in açıklamasında ise 12 Haziranda liglerin oynatılacağı söyledi. Bizlerde bu karara saygılıyız. 12 mayıs salı günü toplanıp çalışmalarınıza başlayacağız. 12 Haziran'a kadar en iyi şekilde çalışıp maçlarımıza tam anlamıyla hazır olmak istiyoruz. Tesislerimizin gerekli eksiklikleri tamamlamaya ve izole işlemlerine bu gün itibari ile başlanmıştır. Süreç nasıl ilerler onu yaşayarak hep birlikte göreceğiz. Biz her zaman hazır olmak zorundayız. Bu zorlu süreçte in alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm spor camiasına hayırlı olsun"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.