LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Spor 24.09.2020 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Somaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

LABELLA'DA KONAKLAYACAĞIZ 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda oynayacağı Somaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleşen antrenman İhsaniye Stadında gerçekleştirildi. Antrenmanda taktik ve şut çalışması yapılırken Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yöneticiler antrenmanı takip etti. Takımımız yarın sabah saat 9.30'da hareket ederek Labella Otelde konaklayacağız.
3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda Somaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

LABELLA'DA KONAKLAYACAĞIZ

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor deplasmanda oynayacağı Somaspor hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleşen antrenman İhsaniye Stadında gerçekleştirildi. Antrenmanda taktik ve şut çalışması yapılırken Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak ve yöneticiler antrenmanı takip etti. Takımımız yarın sabah saat 9.30'da hareket ederek Labella Otelde konaklayacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.