LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Spor 06.12.2020 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 10 Aralık Perşembe günü oynayacağı Elazığ Karakoçan maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde devam ediyor. AHMET KURT'UN TAKIMI KAZANDI  Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 10 Aralık Perşembe günü oynayacağı Elazığ Karakoçan maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalar devam ediyor. İhsaniye stadında gerçekleştirilen antrenmanda 5'e 2 ve top çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçı yapıldı. Çift kalede ise Gölcükspor yöneticilerinden Serhat Yılmaz yeşil takımı seçerken Ahmet Kurt ise kırmızı takımı seçti. Gerçekleşen çift kalede ise Ahmet Kurt'un kırmızı takımı  2-1 kazandı. Barış Şaffak ise takımdan ayrı koştu. KALECİLER SIKI ÇALIŞIYOR Kırmızı Siyahlılar Karakoçan hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken kaleciler ise sıkı çalışıyor. Eren Demir nezaretinde çalışmalar devam ediyor. Eren Demir kalecileri terletirken antrenmanlar sert geçiyor.  Eren Demir kalecilere nefes aldırmazken antrenman sonrası  ile fotoğraf çekildi.

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 10 Aralık Perşembe günü oynayacağı Elazığ Karakoçan maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde devam ediyor.

AHMET KURT'UN TAKIMI KAZANDI

 Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor 10 Aralık Perşembe günü oynayacağı Elazığ Karakoçan maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çalışmalar devam ediyor. İhsaniye stadında gerçekleştirilen antrenmanda 5'e 2 ve top çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçı yapıldı. Çift kalede ise Gölcükspor yöneticilerinden Serhat Yılmaz yeşil takımı seçerken Ahmet Kurt ise kırmızı takımı seçti. Gerçekleşen çift kalede ise Ahmet Kurt'un kırmızı takımı  2-1 kazandı. Barış Şaffak ise takımdan ayrı koştu.

KALECİLER SIKI ÇALIŞIYOR

Kırmızı Siyahlılar Karakoçan hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken kaleciler ise sıkı çalışıyor. Eren Demir nezaretinde çalışmalar devam ediyor. Eren Demir kalecileri terletirken antrenmanlar sert geçiyor.  Eren Demir kalecilere nefes aldırmazken antrenman sonrası  ile fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.