GÖLCÜKSPOR CİZRE DE DEPLASMANDA OYNUYOR

17.03.2019 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR CİZRE DE DEPLASMANDA OYNUYOR

Gölcükspor saat 14.30 de Cizre de deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Fatsa Belediyespor ile berabere kalan temsilcimiz Gölcükspor , küme hattında mücade eden Cizrespor deplasmanına konuk oluyor.  Saat 14.30'da Cizre İlçe Stadı'nda karşılacak olan temsilcimiz  Gölcükspor'da sakatlanan oyunculadan Ali Mert IŞIK ve Ömer FARUK  kadroya alınmadı.   Haftaya düşme hattının 3 puan önünde giren Kırmızı-Siyahlı ekibin, kendisi gibi ateşin içinde bulunan güneydoğu temsilcisi karşısında varını yoğunu ortaya koyması gerekiyor. 
Gölcükspor saat 14.30 de Cizre de deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Fatsa Belediyespor ile berabere kalan temsilcimiz Gölcükspor , küme hattında mücade eden Cizrespor deplasmanına konuk oluyor. 

Saat 14.30'da Cizre İlçe Stadı'nda karşılacak olan temsilcimiz  Gölcükspor'da sakatlanan oyunculadan Ali Mert IŞIK ve Ömer FARUK  kadroya alınmadı.  

Haftaya düşme hattının 3 puan önünde giren Kırmızı-Siyahlı ekibin, kendisi gibi ateşin içinde bulunan güneydoğu temsilcisi karşısında varını yoğunu ortaya koyması gerekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.