LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DA ANLAŞMA PAZARTESİYE KALDI

18.10.2017 - 20:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA ANLAŞMA PAZARTESİYE KALDI

Gölcükspor da dün görevi bırakan Ramis Soydaş'ın yerine getirilmesi düşünülen Metin Yıldız ile yapılan görüşme Pazartesi gününe kaldı.

Kocaelispor ile geçen yıl Play-Pff oynayan ancak bu sezon başında alınan başarısız sobuçlar ve taraftar baskısı nedeni ile görevi bırakmak zorunda kalan Metin Yıldız, bugün Gölcükspor yöneticileri ile görüştü. Temel konularda anlaşma sağlanırken, Hocanın özel işleri nedeni ile şehir dışına gideceği, bu nedenle de görüşmenin Pazartesi gününe bırakıldığı ifade edildi. Gölcğkspor'un bu hafta oynayacağı Van maçında takımın başında alt yapı hocaları Hüseyin Gülister ile Mustafa Çelik çıkacak.
Gölcükspor da dün görevi bırakan Ramis Soydaş'ın yerine getirilmesi düşünülen Metin Yıldız ile yapılan görüşme Pazartesi gününe kaldı.

Kocaelispor ile geçen yıl Play-Pff oynayan ancak bu sezon başında alınan başarısız sobuçlar ve taraftar baskısı nedeni ile görevi bırakmak zorunda kalan Metin Yıldız, bugün Gölcükspor yöneticileri ile görüştü.

Temel konularda anlaşma sağlanırken, Hocanın özel işleri nedeni ile şehir dışına gideceği, bu nedenle de görüşmenin Pazartesi gününe bırakıldığı ifade edildi.

Gölcğkspor'un bu hafta oynayacağı Van maçında takımın başında alt yapı hocaları Hüseyin Gülister ile Mustafa Çelik çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.