LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DA AYRILIĞIN PERDE ARKASI !...

17.10.2017 - 19:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA AYRILIĞIN PERDE ARKASI !...

Gölcükspor teknik direktörü Ramiz Soydaş’ın istifasının arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

Edindiğimiz bilgilere, Gölcükspor Yönetim Kurulunun takım ile alakalı aldığı bazı kararları teknik direktör Ramiz Soydaş’a danışmadan yaptığı ve sonrada, “Biz böyle karar aldık” demesi ile başladığı öğrenildi   EŞREF HOCA NEDEN GÖNDERİLDİ? Sezona Teknik Direktör Ramiz Soydaş ile başlayan Gölcükspor’de yine yeni bir 8. Haftası krizi yaşandı. Öğrendiğimiz bilgilere göre, Sezon başında, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın kaleci antrenörü Eşref Doğmenç, yönetim kurulu kararı ile “Kalecileri iyi çalıştıramıyor” diye görevine son vermiş ve bugünkü antrenmana çıkmaması istenmiş. Bu durumu daha sonra, Ramiz Soydaş ile paylaşan yönetim, bu kararı kabul etmeyen Soydaş’ın tepkisine neden oldu. Soydaş’ın, “Benim ekibimdeki birisi için alınan bir karar önce benimle paylaşılmalıydı” diyerek, karar sert tepki gösterdiği iddia edildi.   KADRO DIŞILAR AF MI EDİLDİ? Ramiz Soydaş’ın istifasında bir diğer ayrıntı da, yine iddialara göre, iigin 4. Haftasında deplasmanda oynanan Pazarspor maçına, bazı nedenlerden dolayı kafileye katılamayan Aydın Taşkın ile nedenini öğrenmediğimiz bir neden dolayı da Ahmet Özer’in teknik direktör Ramiz Soydaş’ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmaları oldu.  Ancak yönetim kurulu, bugün 2 futbolcuyu affettiğini teknik direktör Ramiz Soydaş’a iletince bu istek bardağı taşıran son damla oldu ve teknik direktör Ramiz Soydaş, yardımcı antrenör Özgür Doğramacı ve kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ile birlikte istifa ettiği öğrenildi. Gölcükspor’da, yönetim ile teknik heyet arasında yaşanan olaylar, iddialara göre bu şekilde. Taraflardan açıklama geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz... Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ...  
Gölcükspor teknik direktörü Ramiz Soydaş’ın istifasının arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

Edindiğimiz bilgilere, Gölcükspor Yönetim Kurulunun takım ile alakalı aldığı bazı kararları teknik direktör Ramiz Soydaş’a danışmadan yaptığı ve sonrada, “Biz böyle karar aldık” demesi ile başladığı öğrenildi

 

EŞREF HOCA NEDEN GÖNDERİLDİ?

Sezona Teknik Direktör Ramiz Soydaş ile başlayan Gölcükspor’de yine yeni bir 8. Haftası krizi yaşandı. Öğrendiğimiz bilgilere göre, Sezon başında, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın kaleci antrenörü Eşref Doğmenç, yönetim kurulu kararı ile “Kalecileri iyi çalıştıramıyor” diye görevine son vermiş ve bugünkü antrenmana çıkmaması istenmiş. Bu durumu daha sonra, Ramiz Soydaş ile paylaşan yönetim, bu kararı kabul etmeyen Soydaş’ın tepkisine neden oldu. Soydaş’ın, “Benim ekibimdeki birisi için alınan bir karar önce benimle paylaşılmalıydı” diyerek, karar sert tepki gösterdiği iddia edildi.

 

KADRO DIŞILAR AF MI EDİLDİ?

Ramiz Soydaş’ın istifasında bir diğer ayrıntı da, yine iddialara göre, iigin 4. Haftasında deplasmanda oynanan Pazarspor maçına, bazı nedenlerden dolayı kafileye katılamayan Aydın Taşkın ile nedenini öğrenmediğimiz bir neden dolayı da Ahmet Özer’in teknik direktör Ramiz Soydaş’ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılmaları oldu.  Ancak yönetim kurulu, bugün 2 futbolcuyu affettiğini teknik direktör Ramiz Soydaş’a iletince bu istek bardağı taşıran son damla oldu ve teknik direktör Ramiz Soydaş, yardımcı antrenör Özgür Doğramacı ve kaleci antrenörü Eşref Doğmenç ile birlikte istifa ettiği öğrenildi.

Gölcükspor’da, yönetim ile teknik heyet arasında yaşanan olaylar, iddialara göre bu şekilde.

Taraflardan açıklama geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz... Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ...

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.