LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR DA BAĞCILAR MESAİSİ SÜRÜYOR

Spor 06.12.2017 - 20:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA BAĞCILAR MESAİSİ SÜRÜYOR

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, cumartesi güne kendi evinde ilk yarının son iç saha maçında konuk edeceği, Anadolu Bağcılar maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Yeşil Bursaspor’a 2-1 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan kırmızı-siyahlılar, Bağcılarspor’u yenerek, 2017 yılını galibiyetle kapatmak istiyor. Gölcükspor, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçta Bağcılarspor maçının taktiğini denemesi bekleniyor   İLK YARININ SON İÇ SAHA MAÇI Gölcükspor, 9 Aralık Cumartesi günü kandi sahasında konuk edeceği, ilk yarının son iç saha maçında İstanbul temsilcisi Anadolu Bağcılarspor maçının hazırlıklarını bozuk bir moralle sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı ve en 6-7 sıfır kazanacağı Yeşil Bursaspor maçını 2-1 kaybederek, hiç ummadığı bir yenilgi aldı. Teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde, antrenmalarını 3 puan parolasıyla sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, Anadolu Bağcılar maçını kazanarak, 2017 yılının son iç saha maçını kazanarak, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Grupta 18 puanla 13. Sırada yer alan Gölcükspor, ilk yarı sonu için hedeflediği puan Parametresinin altında kaldı. Kırmızı-Siyahlılar, ilk yarıda kalan 2 maçından enaz 4 puuan alarak, ilk yarıyı 22 puanla bitirmeyi hedefliyor.   GRUPTA HEDEFSİZ TAKIM YOK Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ligin kalan 2 haftası herşeye gebe. Hemen her hafta lider değişen 2. Grup diğer 2 gruba nazaran daha zorlu geçiyor. 2. Grup’ta 15. hafta maçlarında sadede 5 takım galibiyet hedefine ulaşırken, 4 maç berabere sonuçlandı. Galibiyet sevinci yaşayan takımların 2’si ev sahibi takım olurken, 3 takım da deplasmanda galip geldi. Bu hafta alınan sonuçlardan sonra şampiyonluk yarışı farklı bir boyut kazandı. Haftaya lider giren Turgutlu’nun sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’a 4-0 mağlup olması, liderlik koltuğunu el değiştirdi. Buna göre Kayseri Erciyes’i 5-1 yenen Yeni Orduspor, diğer sonuçların da kendisine yaraması sonucunda grubun yeni lideri oldu . Hedefsiz takımın olmadığı ligde, puanların birbirine yakın olması gruptaki şampiyonluk yarışının ne denli çetin geçtiğini gösteriyor. Gölükspor’da bu yarışın içinde olması için Bağcılarspor maçını kazanması gerekiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, cumartesi güne kendi evinde ilk yarının son iç saha maçında konuk edeceği, Anadolu Bağcılar maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Yeşil Bursaspor’a 2-1 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan kırmızı-siyahlılar, Bağcılarspor’u yenerek, 2017 yılını galibiyetle kapatmak istiyor. Gölcükspor, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçta Bağcılarspor maçının taktiğini denemesi bekleniyor

 

İLK YARININ SON İÇ SAHA MAÇI

Gölcükspor, 9 Aralık Cumartesi günü kandi sahasında konuk edeceği, ilk yarının son iç saha maçında İstanbul temsilcisi Anadolu Bağcılarspor maçının hazırlıklarını bozuk bir moralle sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı ve en 6-7 sıfır kazanacağı Yeşil Bursaspor maçını 2-1 kaybederek, hiç ummadığı bir yenilgi aldı. Teknik direktör Kayhan Çubuklu nezaretinde, antrenmalarını 3 puan parolasıyla sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, Anadolu Bağcılar maçını kazanarak, 2017 yılının son iç saha maçını kazanarak, taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Grupta 18 puanla 13. Sırada yer alan Gölcükspor, ilk yarı sonu için hedeflediği puan Parametresinin altında kaldı. Kırmızı-Siyahlılar, ilk yarıda kalan 2 maçından enaz 4 puuan alarak, ilk yarıyı 22 puanla bitirmeyi hedefliyor.

 

GRUPTA HEDEFSİZ TAKIM YOK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ligin kalan 2 haftası herşeye gebe. Hemen her hafta lider değişen 2. Grup diğer 2 gruba nazaran daha zorlu geçiyor. 2. Grup’ta 15. hafta maçlarında sadede 5 takım galibiyet hedefine ulaşırken, 4 maç berabere sonuçlandı. Galibiyet sevinci yaşayan takımların 2’si ev sahibi takım olurken, 3 takım da deplasmanda galip geldi. Bu hafta alınan sonuçlardan sonra şampiyonluk yarışı farklı bir boyut kazandı. Haftaya lider giren Turgutlu’nun sahasında Van Büyükşehir Belediyespor’a 4-0 mağlup olması, liderlik koltuğunu el değiştirdi. Buna göre Kayseri Erciyes’i 5-1 yenen Yeni Orduspor, diğer sonuçların da kendisine yaraması sonucunda grubun yeni lideri oldu . Hedefsiz takımın olmadığı ligde, puanların birbirine yakın olması gruptaki şampiyonluk yarışının ne denli çetin geçtiğini gösteriyor. Gölükspor’da bu yarışın içinde olması için Bağcılarspor maçını kazanması gerekiyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.