LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DA COVİD ŞOKU.ADİL KURU VE 5 FUTBOLCU POZİTİF ÇIKTI !

Spor 16.02.2021 - 03:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR DA COVİD ŞOKU.ADİL KURU VE 5 FUTBOLCU POZİTİF ÇIKTI !

Çarşamba günü sahasında Batman Petrolspor’u konuk edecek olan Gölcükspor’da Covid şoku yaşanıyor. 5’i futbolcu toplam 9 kişinin testi pozitif çıktı. Bu futbolcular Batman ve pazar günkü İçel maçlarında sahadaki yerlerini alamayacak.

ENES VE AYBARS SEZONU KAPATMIŞTI Bu sezonun en talihsiz takımı olarak dikkat çeken Gölcükspor’un şanssızlıklar yakasını bir türlü bırakmıyor. Çapraz bağları kopan Enes Dada’nın ve devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Atilla Aybars Garhan’ın sezonu kapattığı kırmızı siyahlılarda orta saha oyuncusu Furkan Özyapı ve santrfor Coşkun Güner’in Covid testleri pozitif çıkmıştı.   TEKNİK DİREKTÖR ADİL KURU DA POZİTİF Kadir Öge ve Cihan Halil’in sakatlıkları nedeni ile 2 haftadır forma giyemediği Gölcükspor’da 5 futbolcu, teknik ekipten 2 ve 2 de personelin testleri de pozitif çıktı. Teknik Direktör Adil Kuru, yardımcı antrenörlerden Yusuf Hocaooğlu, şoför Okan Bayram, Sosyal Medya Sorumlusu Bülent Badiş Covid’e yakalandılar.   İKİ MAÇ KAÇIRACAKLAR Futbolculardan ise kaptan Kadir Öge, kaleci Gökhan Yenigün, stoper Veli Ortakçı, kanat forvet Cihan Halil ve sağ bek Fatih Adıgüzel’in Covid testleri pozitif çıkınca futbolcular kadrodan çıkarıldı ve futbolcuların 10 günlük tedavi süreci başladı. Bu 5 futbolcu, Teknik Direktör Adil Kuru ve yardımcılarından Yusuf Hocaoğlu, çarşamba günkü Batman Petrolspor ve İçel İdmanyurdu karşılaşmalarında yer alamayacak.  
Çarşamba günü sahasında Batman Petrolspor’u konuk edecek olan Gölcükspor’da Covid şoku yaşanıyor. 5’i futbolcu toplam 9 kişinin testi pozitif çıktı. Bu futbolcular Batman ve pazar günkü İçel maçlarında sahadaki yerlerini alamayacak.

ENES VE AYBARS SEZONU KAPATMIŞTI

Bu sezonun en talihsiz takımı olarak dikkat çeken Gölcükspor’un şanssızlıklar yakasını bir türlü bırakmıyor. Çapraz bağları kopan Enes Dada’nın ve devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Atilla Aybars Garhan’ın sezonu kapattığı kırmızı siyahlılarda orta saha oyuncusu Furkan Özyapı ve santrfor Coşkun Güner’in Covid testleri pozitif çıkmıştı.

 

TEKNİK DİREKTÖR ADİL KURU DA POZİTİF

Kadir Öge ve Cihan Halil’in sakatlıkları nedeni ile 2 haftadır forma giyemediği Gölcükspor’da 5 futbolcu, teknik ekipten 2 ve 2 de personelin testleri de pozitif çıktı. Teknik Direktör Adil Kuru, yardımcı antrenörlerden Yusuf Hocaooğlu, şoför Okan Bayram, Sosyal Medya Sorumlusu Bülent Badiş Covid’e yakalandılar.

 

İKİ MAÇ KAÇIRACAKLAR

Futbolculardan ise kaptan Kadir Öge, kaleci Gökhan Yenigün, stoper Veli Ortakçı, kanat forvet Cihan Halil ve sağ bek Fatih Adıgüzel’in Covid testleri pozitif çıkınca futbolcular kadrodan çıkarıldı ve futbolcuların 10 günlük tedavi süreci başladı. Bu 5 futbolcu, Teknik Direktör Adil Kuru ve yardımcılarından Yusuf Hocaoğlu, çarşamba günkü Batman Petrolspor ve İçel İdmanyurdu karşılaşmalarında yer alamayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.