LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR'DA ÇUBUKLU DÖNEMİ BAŞLADI

Spor 26.10.2017 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA ÇUBUKLU DÖNEMİ BAŞLADI

Gölcükspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta başında, teknik direktör Ramiz Soydaş'ın istifasıyla boşalan koltuğu, Kocaelispor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Kayhan Çubuklu ile doldurdu. Sabah saatlerinde Başkan Ahmet Şahin nezaretinde Kavaklı Tesislerinde toplanan Gölcükspor yönetimi, uzun süren bir toplantı sonrası, Çubuklu isminde hem fikir olunca, Gölcükspor Çubuklu'ya emanet edildi. Tesislerde düzenlenen imza töreni ile Gölcükspor'da Çubuklu dönemi resmen başlamış oldu

RESMİ İMZALAR TESİSTE ATILDI Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor'da, geçtiğimiz hafta başında başlayan teknik direktör krizi nihayet mutlu sonla bitti. Sezon başında takımı teknik direktör Ramiz Soydaş'a teslim etmişti. Ancak, 8'inci hafta da deplasmanda kazanılan 2-1'lik Erokspor maçından sonra, Gölcükspor Yönetimi ile teknik direktör Ramiz Hocanın arasına kara kediler girdi. Yönetimin kaleci antrenörün azil etmesi üzerine bunu içine sindiremeyen Ramiz Soydaş, yardımcılasrı ile birlikte istifa etmişti. Gölcükspor Yönetim Kurulu, Soydaş'ın istifasıyla boşalan koltuğu, Kocaelispor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Kayhan Çubuklu ile doldurdu. Sabah saatlerinde Başkan Ahmet Şahin nezaretinde Kavaklı Tesislerinde toplanan Gölcükspor yönetimi, uzun süren bir toplantı sonrası, bir çok antrenörle görüştükten sonra Çubuklu isminde hem fikir olunca, Gölcükspor Çubuklu'ya emanet edildi. Tesislerde düzenlenen imza töreni ile Gölcükspor'da Çubuklu dönemi resmen başlamış oldu. İmza töreninde Gölcükspor Yönetim kurulundan pek çok isim yer aldı.  3 YARDIMCIYLA ÇALIŞACAK Kavaklı'da ki Gölcükspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenin ardından, yeni teknik direktör Kayhan Çubuklu takımla ilk antrenmanına bugün çıkacak. İlk antrenmanda oyuncularla çalışan Çubuklu, ilk hedeflerinin 29 Ekim Pazar günü kendi evlerinde oynanacak olan Tire 1922 Spor maçı olduğunu ifade etti. Bugünden itibaren Gölcükspor Teknik Direktörü olarak görev yapacak olan Çubuklu'nun yardımcılılarını Mustafa Sert ile Derdal Eray yaparken, kaleci antrenörlüğünü ise Özhan Varol yapacak.    SOYDAŞ'LA 8 MAÇTA 11 PUAN TOPLADIK Gölcükspor, 3. Lig 2. Grup'ta ilk 8 haftada teknik direktör Ramiz Soydaş ile 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kırmızı-Siyahlılar attıkları 9 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü ve 11 puan topladı. Soydaş'ın yerine takımın başına 1 maçlığına getirilen, Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Gülister ile çıktığı 1 maçta deplasamnda Van Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup omuştu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Gölcükspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta başında, teknik direktör Ramiz Soydaş'ın istifasıyla boşalan koltuğu, Kocaelispor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Kayhan Çubuklu ile doldurdu. Sabah saatlerinde Başkan Ahmet Şahin nezaretinde Kavaklı Tesislerinde toplanan Gölcükspor yönetimi, uzun süren bir toplantı sonrası, Çubuklu isminde hem fikir olunca, Gölcükspor Çubuklu'ya emanet edildi. Tesislerde düzenlenen imza töreni ile Gölcükspor'da Çubuklu dönemi resmen başlamış oldu

RESMİ İMZALAR TESİSTE ATILDI
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor'da, geçtiğimiz hafta başında başlayan teknik direktör krizi nihayet mutlu sonla bitti. Sezon başında takımı teknik direktör Ramiz Soydaş'a teslim etmişti. Ancak, 8'inci hafta da deplasmanda kazanılan 2-1'lik Erokspor maçından sonra, Gölcükspor Yönetimi ile teknik direktör Ramiz Hocanın arasına kara kediler girdi. Yönetimin kaleci antrenörün azil etmesi üzerine bunu içine sindiremeyen Ramiz Soydaş, yardımcılasrı ile birlikte istifa etmişti. Gölcükspor Yönetim Kurulu, Soydaş'ın istifasıyla boşalan koltuğu, Kocaelispor'un eski futbolcusu ve teknik direktörü Kayhan Çubuklu ile doldurdu. Sabah saatlerinde Başkan Ahmet Şahin nezaretinde Kavaklı Tesislerinde toplanan Gölcükspor yönetimi, uzun süren bir toplantı sonrası, bir çok antrenörle görüştükten sonra Çubuklu isminde hem fikir olunca, Gölcükspor Çubuklu'ya emanet edildi. Tesislerde düzenlenen imza töreni ile Gölcükspor'da Çubuklu dönemi resmen başlamış oldu. İmza töreninde Gölcükspor Yönetim kurulundan pek çok isim yer aldı. 

3 YARDIMCIYLA ÇALIŞACAK
Kavaklı'da ki Gölcükspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenin ardından, yeni teknik direktör Kayhan Çubuklu takımla ilk antrenmanına bugün çıkacak. İlk antrenmanda oyuncularla çalışan Çubuklu, ilk hedeflerinin 29 Ekim Pazar günü kendi evlerinde oynanacak olan Tire 1922 Spor maçı olduğunu ifade etti. Bugünden itibaren Gölcükspor Teknik Direktörü olarak görev yapacak olan Çubuklu'nun yardımcılılarını Mustafa Sert ile Derdal Eray yaparken, kaleci antrenörlüğünü ise Özhan Varol yapacak. 
 
SOYDAŞ'LA 8 MAÇTA 11 PUAN TOPLADIK
Gölcükspor, 3. Lig 2. Grup'ta ilk 8 haftada teknik direktör Ramiz Soydaş ile 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kırmızı-Siyahlılar attıkları 9 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü ve 11 puan topladı. Soydaş'ın yerine takımın başına 1 maçlığına getirilen, Gölcükspor Altyapı Koordinatörü Hüseyin Gülister ile çıktığı 1 maçta deplasamnda Van Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 mağlup omuştu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.