LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DA DERS KIRIKHANSPOR..

Spor 21.11.2017 - 08:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA DERS KIRIKHANSPOR..

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu Karadeniz deplasmanında, son 3 haftadır yenilmeyen 1461 Trabzon’u 3-2 yenerek, büyük bir moral bulan ve 4 hafta sonra 3 puanla tanışan Gölcükspor’da yüzler gülmeye başladı.

 Bu galibiyet ile üzerindeki ölü toprağını atan Gölcükspor, ilk yarının tamamlanmasına 4 hafta kala, 25 Kasım Cumartesi günü, kendi evinde oynayacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek antrenman ile devam edecek   KIRIKHAN MESAİSİ BAŞLADI Ligde oldukça istikrarsız sonuçlar alan Gölcükspor, elde ettiği sonuçlar ile camiasını ve taraftarını şaşıtmaya devam ediyor. Bir önceki hafta kendi evinde, Turgutluspor’a 5-2 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bir şaşırtıcı sonuçta Trabzon deplasmanından aldı. Trabzon’a sakat ce cezakı 5 oyuncusundan yoksun giden ve maçını hiç de alışık olmadığı Suni Çimde oynayan Kırmızı-Siyahlılar, 1461 Trabzon’u 3-2 yenerek, bir şaşırtıcı sonuca daha imza attı. son 3 haftadır yenilmeyen 1461 Trabzon’u 3-2 yenerek, büyük bir moral bulan ve 4 hafta sonra 3 puanla tanışan Gölcükspor’da yüzler gülmeye başladı. Bu galibiyet ile üzerindeki ölü toprağını atan Gölcükspor, ilk yarının tamamlanmasına 4 hafta kala, 25 Kasım Cumartesi günü, kendi evinde oynayacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek antrenman ile devam edecek. Gölcükspor’un hafta sonu oynayacağı karşılşamada, cezası biten kaleci İlyas ile Ömer Faruk Boz, teknik heyetin uygın görmesi durumda, ilk 11’deki yerlerini alabilecekler. Sakat olan Berke Bıyık, Emre Oral ve Furkan Öztürk’ün ise tedavilerine devam ediliyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. ************************  
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu Karadeniz deplasmanında, son 3 haftadır yenilmeyen 1461 Trabzon’u 3-2 yenerek, büyük bir moral bulan ve 4 hafta sonra 3 puanla tanışan Gölcükspor’da yüzler gülmeye başladı.

 Bu galibiyet ile üzerindeki ölü toprağını atan Gölcükspor, ilk yarının tamamlanmasına 4 hafta kala, 25 Kasım Cumartesi günü, kendi evinde oynayacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek antrenman ile devam edecek

 

KIRIKHAN MESAİSİ BAŞLADI

Ligde oldukça istikrarsız sonuçlar alan Gölcükspor, elde ettiği sonuçlar ile camiasını ve taraftarını şaşıtmaya devam ediyor. Bir önceki hafta kendi evinde, Turgutluspor’a 5-2 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bir şaşırtıcı sonuçta Trabzon deplasmanından aldı. Trabzon’a sakat ce cezakı 5 oyuncusundan yoksun giden ve maçını hiç de alışık olmadığı Suni Çimde oynayan Kırmızı-Siyahlılar, 1461 Trabzon’u 3-2 yenerek, bir şaşırtıcı sonuca daha imza attı. son 3 haftadır yenilmeyen 1461 Trabzon’u 3-2 yenerek, büyük bir moral bulan ve 4 hafta sonra 3 puanla tanışan Gölcükspor’da yüzler gülmeye başladı. Bu galibiyet ile üzerindeki ölü toprağını atan Gölcükspor, ilk yarının tamamlanmasına 4 hafta kala, 25 Kasım Cumartesi günü, kendi evinde oynayacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına, bugün yapacağı tek antrenman ile devam edecek. Gölcükspor’un hafta sonu oynayacağı karşılşamada, cezası biten kaleci İlyas ile Ömer Faruk Boz, teknik heyetin uygın görmesi durumda, ilk 11’deki yerlerini alabilecekler. Sakat olan Berke Bıyık, Emre Oral ve Furkan Öztürk’ün ise tedavilerine devam ediliyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.