LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DA GÜNDEM TEKNİK ADAM

Spor 04.07.2019 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA GÜNDEM TEKNİK ADAM

Geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongre ile Yeni Yönetim Kurulunu seçen Gölcükspor Kulübünde seçimin hemen ardından hareketli saatler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonu son hafta ligde kalarak tamamlayan Gölcükspor da Yeni Başkan Hüseyin Çardak ilk iş olarak Teknik adam sorununu çözerek yola koyulacaklarını ve sezon başı hazırlık kampına kadar anlaşmaya varılan teknik ekibin takımda ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu tespitinin ardından yönetim kuruluna verilecek rapor doğrultusunda halletmeyi arzuladıklarını ifade etti.       Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımının ardından önümüzdeki günlerde Transfer komitesinin yoğun mesai harcayacağını belirten Başkan Çardak üzerlerinde ki sorumluluğu iyi bildiklerini ve bundan sonra tüm mesailerinin Gölcükspor’un güzel bir sezon geçirmesi ve kentle barışık bir Gölcükspor oluşturabilmek adına olacağını söyledi.  Sözlerine son derece umutla devam eden başkan Çardak, hoca konusunda kente müjdeli haberi vermeyi ve herkeste heyecan yaratmayı amaçladıklarını vede yakın zaman içinde sorunu çözerek herkesi mutlu edecek ve başarıya ulaştıracak bir isimde uzlaşacaklarını belirtti. Çardak, ayrıca Gölcükspor tarihinin en yoğun katılımlı kongresinin gerçekleşmesinin kendilerini ciddi manada motive ettiğini ve katılan tüm Gölcükspor sevdalılarına, Gölcük Belediye Başkanı Sn. Ali Yıldırım SEZER’e , kulüpte geçmiş dönemde görev yapmış başkan ve yöneticileri ile tüm Gölcük halkına ilgi alaka ve yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongre ile Yeni Yönetim Kurulunu seçen Gölcükspor Kulübünde seçimin hemen ardından hareketli saatler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezonu son hafta ligde kalarak tamamlayan Gölcükspor da Yeni Başkan Hüseyin Çardak ilk iş olarak Teknik adam sorununu çözerek yola koyulacaklarını ve sezon başı hazırlık kampına kadar anlaşmaya varılan teknik ekibin takımda ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu tespitinin ardından yönetim kuruluna verilecek rapor doğrultusunda halletmeyi arzuladıklarını ifade etti. 

  
  Yönetim kurulunda yapılan görev dağılımının ardından önümüzdeki günlerde Transfer komitesinin yoğun mesai harcayacağını belirten Başkan Çardak üzerlerinde ki sorumluluğu iyi bildiklerini ve bundan sonra tüm mesailerinin Gölcükspor’un güzel bir sezon geçirmesi ve kentle barışık bir Gölcükspor oluşturabilmek adına olacağını söyledi. 

Sözlerine son derece umutla devam eden başkan Çardak, hoca konusunda kente müjdeli haberi vermeyi ve herkeste heyecan yaratmayı amaçladıklarını vede yakın zaman içinde sorunu çözerek herkesi mutlu edecek ve başarıya ulaştıracak bir isimde uzlaşacaklarını belirtti.

Çardak, ayrıca Gölcükspor tarihinin en yoğun katılımlı kongresinin gerçekleşmesinin kendilerini ciddi manada motive ettiğini ve katılan tüm Gölcükspor sevdalılarına, Gölcük Belediye Başkanı Sn. Ali Yıldırım SEZER’e , kulüpte geçmiş dönemde görev yapmış başkan ve yöneticileri ile tüm Gölcük halkına ilgi alaka ve yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.