LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR DA HEDEF 3 PUAN ...

01.10.2020 - 21:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR DA HEDEF 3 PUAN ...

Gölcükspor,PAzar günü karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklrını sürdürüyor.Ligin ilk 2 haftası peş peşe mağlubiyetler alan Kırmızı Siyahlılar da hedef 3 puan.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor pazar günü oynayacağı Karşıyaka maçın hazırlıklarına devam ederken dünkü antrenmanda ise çift kale maçı yaptı. ÇİFT KALE YAPTILAR Gölcükspor pazar günü oynayacağı Karşıyaka maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı siyahlılar dünkü antrenmanı statda yaptılar.  Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen  antrenmanda koşu ısınma çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı antrenman sonlandırıldı. Bugün ise Gölcükspor kafilesi Pazar günü için Gölcük Devlet Hastesinde teste girecek.  
Gölcükspor,PAzar günü karşılaşacağı Karşıyaka maçı hazırlıklrını sürdürüyor.Ligin ilk 2 haftası peş peşe mağlubiyetler alan Kırmızı Siyahlılar da hedef 3 puan.

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor pazar günü oynayacağı Karşıyaka maçın hazırlıklarına devam ederken dünkü antrenmanda ise çift kale maçı yaptı.

ÇİFT KALE YAPTILAR

Gölcükspor pazar günü oynayacağı Karşıyaka maçın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı siyahlılar dünkü antrenmanı statda yaptılar.  Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen  antrenmanda koşu ısınma çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı antrenman sonlandırıldı. Bugün ise Gölcükspor kafilesi Pazar günü için Gölcük Devlet Hastesinde teste girecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.