GÖLCÜKSPOR'DA HEDEF EROKSPOR MAÇI

Spor 12.10.2017 - 08:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR'DA HEDEF EROKSPOR MAÇI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 7 haftayı geride bırakan Gölcükspor, hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Erokspor maçını, kendine hedef maç olarak beliledi. Ligde Erokspor maçıyla birlikte, üst üste 2 deplasman maçına çıkacak olan, kırmızı-siyahlıların ilk düşüncesi Erokspor. 8 puanla 12. Sırada yer alan Gölcükspor, bu maçı kazanarak rakibiyle puanlarını eşitlemek istiyor

ÇALIŞMALAR 3 PUAN ÜZERİNE YAPILIYOR Geçtiğimiz hafta sonu, kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği'ne yenilerek, hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bu maçın telafisini, Pazar günü deplasmanda oynayacağı, Erokspor maçında gidermeyi planlıyor. Bu anlamda, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 7 haftayı geride bırakan Gölcükspor, hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Erokspor maçını, kendine hedef maç olarak beliledi. Ligde Erokspor maçıyla birlikte, üst üste 2 deplasman maçına çıkacak olan, kırmızı-siyahlıların ilk düşüncesi Erokspor. 8 puanla 12. Sırada yer alan Gölcükspor, bu maçı kazanarak rakibiyle puanlarını eşitlemek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde 3 puan parolasıyla sürdüren kırmızı-siyahlılar, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçla, Erokspor maçının taktiğini deneyecek.  GÖLCÜKSPOR KAZANMAK ZORUNDA Temsilcimiz Gölcükspor, geride kalan 7 maçlık periyod diliminde hiç de iç açıcı bir grafik çizmedi. Ligde oynadığı 7 maçın 4'ünü kendi evinde oynayan Gölcükspor, sadece Ergene Velimeşespor'u yenme başarısı gösterirken, Yeni Orduspor ve Ankara Demirspor ile golsüz berabere kalırken, Darıca Gençlerbirliği'ne yenilmekten kurtulamadı. 3 deplasman maçına çıkan kırmızı-siyahlılar, Muğlaspor ve Pazarspor'a yenilirken, sadece Kayseri Erciyesspor'u yenebildi. Bu tabloya bakıldığı zaman, Gölcükspor, 7 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti. Kırmızı-Siyahlılar, 7 maçta 7 gol atarken kalesinde de 7 gol gördü ve topladığı 8 puanla 12. Sırada yer alıyor. Bu tabloya bakıldığı zaman, Gölcükspor'un Erokspor maçı daha da büyük önem gösteriyor.   
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 7 haftayı geride bırakan Gölcükspor, hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Erokspor maçını, kendine hedef maç olarak beliledi. Ligde Erokspor maçıyla birlikte, üst üste 2 deplasman maçına çıkacak olan, kırmızı-siyahlıların ilk düşüncesi Erokspor. 8 puanla 12. Sırada yer alan Gölcükspor, bu maçı kazanarak rakibiyle puanlarını eşitlemek istiyor

ÇALIŞMALAR 3 PUAN ÜZERİNE YAPILIYOR
Geçtiğimiz hafta sonu, kendi evinde kentlisi Darıca Gençlerbirliği'ne yenilerek, hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, bu maçın telafisini, Pazar günü deplasmanda oynayacağı, Erokspor maçında gidermeyi planlıyor. Bu anlamda, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 7 haftayı geride bırakan Gölcükspor, hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Erokspor maçını, kendine hedef maç olarak beliledi. Ligde Erokspor maçıyla birlikte, üst üste 2 deplasman maçına çıkacak olan, kırmızı-siyahlıların ilk düşüncesi Erokspor. 8 puanla 12. Sırada yer alan Gölcükspor, bu maçı kazanarak rakibiyle puanlarını eşitlemek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını, teknik direktör Ramiz Soydaş nezaretinde 3 puan parolasıyla sürdüren kırmızı-siyahlılar, bugün kendi arasında yapacağı çift kale maçla, Erokspor maçının taktiğini deneyecek. 
GÖLCÜKSPOR KAZANMAK ZORUNDA
Temsilcimiz Gölcükspor, geride kalan 7 maçlık periyod diliminde hiç de iç açıcı bir grafik çizmedi. Ligde oynadığı 7 maçın 4'ünü kendi evinde oynayan Gölcükspor, sadece Ergene Velimeşespor'u yenme başarısı gösterirken, Yeni Orduspor ve Ankara Demirspor ile golsüz berabere kalırken, Darıca Gençlerbirliği'ne yenilmekten kurtulamadı. 3 deplasman maçına çıkan kırmızı-siyahlılar, Muğlaspor ve Pazarspor'a yenilirken, sadece Kayseri Erciyesspor'u yenebildi. Bu tabloya bakıldığı zaman, Gölcükspor, 7 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti. Kırmızı-Siyahlılar, 7 maçta 7 gol atarken kalesinde de 7 gol gördü ve topladığı 8 puanla 12. Sırada yer alıyor. Bu tabloya bakıldığı zaman, Gölcükspor'un Erokspor maçı daha da büyük önem gösteriyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.