LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Spor 04.01.2021 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Arhavi maçıyla ligin ilk yarısını bitirecek olan temsilcimiz Gölcükspor, dün yapmış olduğu çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam etti

11.00’DA BAŞLADI Ligde oynadığı son maçta sahasında Çatalcaspor’u tek golle geçen temsilcimiz Gölcükspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Arhavi maçının hazırlıklarına devam ediyor. Dün sabah 11.00’da yapmış olduğu çalışmayla teknik direktör Adil Kuru denetiminde hazırlıklarına devam eden temsilcimizde bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Takımda iç sahada alınan iki galibiyetin ardından morallerin yüksek olması da camiayı sevindirdi. HEDEF GALİBİYET Son 3 haftada 6 puan almayı başaran temsilcimiz Gölcükspor, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak ve üst sıralara ilerlemek istiyor. Kırmızı şimşekler bugün saat 14.00’da yapacağı çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam edecek. Gölcükspor, Arhavi maçıyla birlikte ligin ilk yarısını tamamlamış olacak. Temsilcimiz Gölcükspor’da teknik direktör Adil Kuru antrenman öncesinde takımla küçük bir konuşma yaptı ve Arhavi maçının öneminden bahsetti. Camia bu maçtan alınacak 3 puana motive oldu.
Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Arhavi maçıyla ligin ilk yarısını bitirecek olan temsilcimiz Gölcükspor, dün yapmış olduğu çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam etti

11.00’DA BAŞLADI

Ligde oynadığı son maçta sahasında Çatalcaspor’u tek golle geçen temsilcimiz Gölcükspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Arhavi maçının hazırlıklarına devam ediyor. Dün sabah 11.00’da yapmış olduğu çalışmayla teknik direktör Adil Kuru denetiminde hazırlıklarına devam eden temsilcimizde bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Takımda iç sahada alınan iki galibiyetin ardından morallerin yüksek olması da camiayı sevindirdi.

HEDEF GALİBİYET

Son 3 haftada 6 puan almayı başaran temsilcimiz Gölcükspor, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak ve üst sıralara ilerlemek istiyor. Kırmızı şimşekler bugün saat 14.00’da yapacağı çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam edecek. Gölcükspor, Arhavi maçıyla birlikte ligin ilk yarısını tamamlamış olacak. Temsilcimiz Gölcükspor’da teknik direktör Adil Kuru antrenman öncesinde takımla küçük bir konuşma yaptı ve Arhavi maçının öneminden bahsetti. Camia bu maçtan alınacak 3 puana motive oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.