LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR DA HOCA DEĞİŞTİ !..

Spor 21.11.2019 - 05:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR DA HOCA DEĞİŞTİ !..

Geçtiğimiz hafta Yozgatspor karşısında 4-2 !lk yenilgi alan Gölcükspor da teknik direktör değişti. Takımın başına bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Sadi Tekelioğlu getirildi.

Ligin 14. haftasına girilirken, takımda bir türlü istikrar sağlanamaması nedeni ile teknik direktör Taner Gülleri ile yollar ayrıldı. Gülleri'nin yerine,bir dönem Trabzonspor'Un da teknik adamlığını yapan Sadi Tekelioğlu ve ekibi getiridli.  "Yönetim kurulu ve teknik ekip arasında yapılan görüşme neticesinde takımımızda yaşanan başarısız tablo sonrası Taner GÜLLERİ hocamız ve ekibi ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrılmış olup takımın yeni teknik direktörlüğü görevine Sadi TEKELİOĞLU ve ekibi getirilmiştir. Taner Hocamız ve teknik ekibe Gölcüksporumuza bugüne dek vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz. Yeni teknik ekibin Camiamıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle bilgilerinize arz olunur...
Geçtiğimiz hafta Yozgatspor karşısında 4-2 !lk yenilgi alan Gölcükspor da teknik direktör değişti. Takımın başına bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Sadi Tekelioğlu getirildi.

Ligin 14. haftasına girilirken, takımda bir türlü istikrar sağlanamaması nedeni ile teknik direktör Taner Gülleri ile yollar ayrıldı. Gülleri'nin yerine,bir dönem Trabzonspor'Un da teknik adamlığını yapan Sadi Tekelioğlu ve ekibi getiridli. 

"Yönetim kurulu ve teknik ekip arasında yapılan görüşme neticesinde takımımızda yaşanan başarısız tablo sonrası Taner GÜLLERİ hocamız ve ekibi ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrılmış olup takımın yeni teknik direktörlüğü görevine Sadi TEKELİOĞLU ve ekibi getirilmiştir.
Taner Hocamız ve teknik ekibe Gölcüksporumuza bugüne dek vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.
Yeni teknik ekibin Camiamıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle bilgilerinize arz olunur...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.