LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR’DA KRİTİK 6 HAFTA

Spor 07.11.2017 - 09:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR’DA KRİTİK 6 HAFTA

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Gölcükspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Diyarbekirspor’a 3-2 yenilerek, bir hayal kırıklığı daha yarattı. Diyarbekirspor maçın son dakikalarında açılan Kırmızı-Siyahlılar, bu sezonun 5’inci mağlubiyetiyle tanıştı.

Dünü izin yaparak geçiren Gölcükspor, bugünden itibaren, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Bu maçla birlikte Gölcükspor’u ilk yarının sonuna kadar 6 zorlu imtihan bekliyor TURGUTLU MESAİSİ BUGÜN BAŞLIYOR Geçtiğimiz hafta yeni teknik kadrosuyla çıktığı ilk deplasman maçı olan Diyarbekirspor maçından eli boş dönen Gölcükspor, bu yenilgi ile birlikte 12 puanla alttaki takımların puan kazanmasıyla 11. Sıradan 14. sıraya kadar geriledi. Bu maçı geride bırakan Gölcükspor, hafta sonu kendi evinde sezonun en zor maçlarından birisi olan, Ege Temsilcisi ve şampiyonluğun en güçlü adayı Turgutluspor’u konuk edecek. Dünü izin yaparak geçiren Gölcükspor, bugünden itibaren, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Diyarbekirspor maçıyla kart cezasını tammalayan, takım kaptanı Sedat Cengiz, teknik heyetin şans vermesi durumunda, Turfutluspor maçında formasını giyebilecek. Sakatlığı süren Furkan Öztürk ise Ankara’daki tedavisini tamamlayarak bugün takıma katılması bekleniyor. Gölcükspor Turgutlu measine büyük ihtimalle İhsaniye Stadı’nda yapacağı çalışma ile başlayacak.   ZORLU MAÇLAR HAFTASINA GİRİYORUZ Ligin ilk yarısını 25-26 puan arasında kapatmayı planlayan Gölcükspor’u oldukça zorlu haftalar ve maçlar bekliyor. Ligin 12. Hafta maçında 12 Kasım Pazar günü kendi evinde Turgutluspor’la oynayacak olan Gölcükspor, 13. Hafta maçını Karadeniz deplasmanında 1461 Trabzon ile yapacak. 14. Haftada kendi evinde kümede kalma savaşı veren Kırıkhanspor’u konuk edecek olan temsilcimiz, ligin 15. Haftasında Bursa’da, Yeşil Bursaspor ile kapışacak. İlk yarının son iç saha maçını 16. Haftada İstanbul Anadolu Bağcılarspor ile yapacak olan Gölcükspor, ilk yarıya deplasmanda oynayacağı Erzincanspor maçıyla nokta koyacak. Gölcükspor, ligde kalan 6 maçın 3 tanesini iç sahada, diğer 3 tanesini deplasmanda oynayacak. Gölcükspor’un kalan 6 maçta hedefi 13-14 puan toplamak. Gölcükspor’un hedeflediği puan barajının altında kalırsa, ligin 2. Yarısında oldukça zorlanabilir. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Gölcükspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Diyarbekirspor’a 3-2 yenilerek, bir hayal kırıklığı daha yarattı. Diyarbekirspor maçın son dakikalarında açılan Kırmızı-Siyahlılar, bu sezonun 5’inci mağlubiyetiyle tanıştı.

Dünü izin yaparak geçiren Gölcükspor, bugünden itibaren, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Bu maçla birlikte Gölcükspor’u ilk yarının sonuna kadar 6 zorlu imtihan bekliyor

TURGUTLU MESAİSİ BUGÜN BAŞLIYOR

Geçtiğimiz hafta yeni teknik kadrosuyla çıktığı ilk deplasman maçı olan Diyarbekirspor maçından eli boş dönen Gölcükspor, bu yenilgi ile birlikte 12 puanla alttaki takımların puan kazanmasıyla 11. Sıradan 14. sıraya kadar geriledi. Bu maçı geride bırakan Gölcükspor, hafta sonu kendi evinde sezonun en zor maçlarından birisi olan, Ege Temsilcisi ve şampiyonluğun en güçlü adayı Turgutluspor’u konuk edecek. Dünü izin yaparak geçiren Gölcükspor, bugünden itibaren, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Turgutluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Diyarbekirspor maçıyla kart cezasını tammalayan, takım kaptanı Sedat Cengiz, teknik heyetin şans vermesi durumunda, Turfutluspor maçında formasını giyebilecek. Sakatlığı süren Furkan Öztürk ise Ankara’daki tedavisini tamamlayarak bugün takıma katılması bekleniyor. Gölcükspor Turgutlu measine büyük ihtimalle İhsaniye Stadı’nda yapacağı çalışma ile başlayacak.

 

ZORLU MAÇLAR HAFTASINA GİRİYORUZ

Ligin ilk yarısını 25-26 puan arasında kapatmayı planlayan Gölcükspor’u oldukça zorlu haftalar ve maçlar bekliyor. Ligin 12. Hafta maçında 12 Kasım Pazar günü kendi evinde Turgutluspor’la oynayacak olan Gölcükspor, 13. Hafta maçını Karadeniz deplasmanında 1461 Trabzon ile yapacak. 14. Haftada kendi evinde kümede kalma savaşı veren Kırıkhanspor’u konuk edecek olan temsilcimiz, ligin 15. Haftasında Bursa’da, Yeşil Bursaspor ile kapışacak. İlk yarının son iç saha maçını 16. Haftada İstanbul Anadolu Bağcılarspor ile yapacak olan Gölcükspor, ilk yarıya deplasmanda oynayacağı Erzincanspor maçıyla nokta koyacak. Gölcükspor, ligde kalan 6 maçın 3 tanesini iç sahada, diğer 3 tanesini deplasmanda oynayacak. Gölcükspor’un kalan 6 maçta hedefi 13-14 puan toplamak. Gölcükspor’un hedeflediği puan barajının altında kalırsa, ligin 2. Yarısında oldukça zorlanabilir. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.